2777
2789
عنوان

کارم بده؟

90 بازدید | 9 پست

تو یه چند تا پست میگم که حرفام طولانی نشه.

من و شوهرم از روز اول رو پا خودمون ایستادیم.کسی نه خرجمون کرد نه کمکمون کرد. خودمونم دلمون خواست بچه بیاریم.وقتی خبر بارداریم رو به خونوادش دادیم همه مسخرمون کردند.مامانش اینا اومدند خونمون گفتند شما مگه پیشگیری بلد نیستید.چرا به این زودی بچه اوردید.شما فکر اینده رو نمیکنید شما که با این اوضاعتون نمیتونید بازم بچه بیارید اختلاف سنیش با خواهر برادراش زیاد میشه.حرفایی زدند که بهشون هیچ ربطی نداشت واقعا دل من یکی رو که شکست. به جز اونم توی بارداری خیلی اذیتم کردند خیلی تیکه خیلی حرف.هیچ کاری جز این اذیتا رو توی بارداریم نداشتند.

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

مثلا برای نمونه بگم یه باردار دیگه تو فامیل داشتیم،ما اسم بچمون رو انتخاب کرده بودیم ولی اونا نه،شوهرم به شوخی گفت مگه رفتید سونو اسمشو بهتون نگفت؟یکی برگشت گفت خب دکتره دید شما بچه اید عقلتون نمیرسه گفته اسمشم براتون انتخاب کنه ولی اینا عاقلند خودشون اسم انتخاب کنند. من بیست و پنج سالمه اون یکی بارداره سی و هفت هشت سالش بود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا بچم به دنیا اومده یهو عزیز شده.همش دوست دارند بیاند خونمون همش عکس میخواند‌ و این واقعا منو اذیت میکنه.حرص و جوش و تیکه و مسخره شدناش مال من بود،حالا لذت بچه رو بردن مال اونا؟انگار نه انگار که اونموقع من سر این بچه حامله بودم انگار نه انگار که اذیت شدنا به اونم میرسیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ ک بچه نیست

دقیقا.ما سه سالم هست ازدواج کردیم ولی اونا میگند زود بوده.خیلی حرفا از این و اون شنیدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا مشکلم اینه نمیخوام اونایی که توی بارداری اذیتم کردند بچم رو ببینند و لذت رو ببرند.مامانم میگه کینه ای نباش ولی نمیتونم ببخشمشون.وقتی میاند خونمون تحویل نمیگیرم خیلی وقتا میرم تو ی اتاق خیلی بچه رو دستشون نمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داری ادم اینجور رفتارارو یادش نمیره ولی اینجوری فقد تویی ک داری اذیت میشی و اعصابت خورده نمیتونی جلوشونو بگیری ک نیان پس بهتره بسپاری به خدا خودش ب وقتش حسابرسی میکنه 

حالا من ۱۷سالگی عروسی کردم ازون زمان دائم تو گوشم میخونن بچه بیار بچه بیار دیر میشه دیگ نمیتونی باردار شی و....😏هرکی ی جوری جاهله

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
حق داری ادم اینجور رفتارارو یادش نمیره ولی اینجوری فقد تویی ک داری اذیت میشی و اعصابت خورده نمیتونی ...

کلا انگار ادما حرف نزنند نمیشه.لذت جوونی و دو نفره هات با شوهرت رو ببر هروقتم خودتون دلتون خواست و امادگیشو داشتید بچه بیارید😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقااا میفهمم درکت میکنم.

نه عزیزم روو نده.

سرو سنگین باش.

من ک میدونم چقدر حرصت دادن...

حالاا بچه عزیز شده

اونی که بچه رو میخواد اول باید پدر مادرش و بخواد و احترامش کنه.

خواهرشوهرام حتی یه زنگم بهم نزدن تو بارداری حالمم و نمیپرسن.

فکر کن بچم به دنیا امد هی عکس بخوان هی بیان دیدنش!!! منم باشم قاطی میکنم.

اما بگمااا فکر نکنم اصلا واسه من بیان

هه

فقط حیدر امیر المومنین است😍😍حیدر شدی تا بر درت هی در بکوبم🌼🌼🌼با افتخار شیعه ی مولا هستم😎❤❤❤❤علی (ع)موجود غریبی ست.کسی که دوستانش بهترین مردان حق و دشمنانش شقی ترین اصحاب جهل اند.میدانید اینکه بتواند کسی یک تنه در خیبر را از جا بکند ولی وقتی در خانه اش را آتش میزنند دستانش بسته باشد.اینکه بتواند کسی روزها خلیفه وقت باشد و شب ها رهگذر کوچه های یتیم نشین کوفه.اینکه تمام مدینه از غضب حیدری اش قالب تهی کنند و باز همان تمام مدینه جرئت کنند حق مسلمش را غصب کنند.این ها عجیب است. این ها نشان می دهد شخصیت چند بعدی مولا چقدر میتواند حیرت آور باشد.علی تمام لحظه هایش عبادت بود.چه نعره هایش در بدر و جمل و صفین.چه سکوتش در روز های بعد از غدیر.چه طلوعش از دیوار کعبه.چه عروجش از محراب مسجد.علی همه چیزش عبادت بود.و چه افتخاریست و که ولایت علی ابن ابی طالب حصنی❤❤❤❤❤.راستی مولا جان شنیدیم عجیب یتیم نواز بودید.میدونید مولا می گن امام هر عصر پدر اون امت هست.و این روز ها درد یتیمی خار بدی تو گلوی ماست.دنیا ما رو غریب گیر آورده.و ما همه کز کردیم یه کنج خلوت و بغض کردیم و دل نگرانیم که چرا پدر از راه نمی رسه که بگیم یتیم نیستیم😔صاحب داریم😭امام داریم.دلم رفت خرابه ی شام چرا😔😔جان رقیه دعا کن دوران یتیمی تموم بشه😢همین