2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اتفاق دوهفته ای هست که افتاده..تنها کاری که کردم تصمیم گرفتم تا وقتی قطعی نشده تصمیمم به هیچکس چ ...

می دونی منم وقتی حس تو رو داشتم رفتم پیش مشاور. مشاور بهم گفت حالا که به اون فرصت دادی به خودتم یه فرصت باید بدی تا فراموش کنی .طول می کشه. ولی به خودتم فرصت بده

🌹خدایا، آدم های خوب سر راهم قرار بده🌹
حال این روزای منم همینه

عزیزم من دقیقا حس آدمی رو داشتم که انگار عزیزترین فرد زندگیش فوت کرده، اینقدر داغ زیاد بود که حتی فوت خاله جوانم بعد ۵ ماه از فهمیدن جریان، نتونست خیلی ناراحتم کنه

اون ولخرجه من همش حرص آینده رو میخردم کم خرج میکردم دودوتا چارتا میکردم اما الان میبینم میرفته میداد ...

شوهر من اهل این چیزا نیست ولی خرج زیاد مبکنه وبه منم میگه پا رو دلت نذار و خرج کن ولی من هی صرفه جویی میکنم و زیاد خرج نمیکنم مادرم میگه پس انداز کن زن خیلی ضعیفه و....حقیقتش راستم میگه خیلی جاها کلامی دلما شکسته . تو هم سعی کن اگه شوهرت اینجوریه فقط پس انداز کنی اگه وضع مالی خوبه.

عزیزم من، من هم خیانت رو تجربه کردم، شوهر نامردم حتی دختره رو خونه من آورده و باهاش رابطه داشته، حتی ...

وااااای🤦‍♀️ میدونم بااینکه برام‌پیش اومده اما بازم نمیتونم کامل درکت کنم... ته ته نامردیه این کار..خدا هممونو به راه راست هدایت کنه و به دلامون صبربده

وا .یعنی ادم باهاش زندگی کنه وبزاره هر غلطی بکنه وبگه واگذار خدا.چیزا میگیا.خدارا شکر دختر دارم شوهر ...

ن منظورم این نیست منظورم چه بعد جدا شدن باشه یا هر تصمیم گیری.خیالایورو دیدم بعد خیانت شوهراشون دست به  خودکشی زدن همسایه ما چند وقت میش شورش ی دختر مطلقه رو گرفته بود به زن اولیه میگفت میارمش خونه.زن اولیه خودشو سوزوند حتی پسر بزرگم داره.مرده وقتی زنه خودشو سوزوند حتی کمک نکرد خاموشش کنن.الکی خودشو زده بود به خواب.بعد چندروزم دست زن دومی رو گرفت.اورد.

به شوهرت بگو پرینت میخوای بگو برای قول امروزت ببینم تکرار میشه یا نه 

حق طلاقم بگیر 

خیلی زیرکانه بگرد دنبال شوهر زنه پیداش کن پرینتو بهش بده 

زندگیت خراب شده دروغ شنیدی رکب خوردی بشینی هی بسوزی که چی 

بسوزونشون 

اون زنه نباید راحت زندگی کنه 

حالا که میگی عشق اولش یکم راحتره آمارشو در بیاری 

اون روز بشین به ریش دوتاشون بخند بگو آخیش 

به شوهرتم بگو قسم قرآنت یادته 

منم قولم مثل قسمته 

سلام دوست عزیز خانوادت ذو در جریان گذاشتی؟اگه اینکارو نکردی نکن این رازو بین خودت وخدات نگهدار خیلی سخته یعنی چیزی فراتر از سختیه ولی بهتره از زنگیت دفاع کنی تو بعدا نیومدی و از راه خلاف شرع وارد نشدی که بخوای بری محکم به امید حق سر زندگیت وایسا 

از منم میشنوی به روی شوهرت نیار چون اینا همش بچه بازیه و فقط اونو نترس تر میکنه فرض کن روزی صد بار گفتی و اونم هر دفعه گفت غلط کردم آخرش چی ته تهش میگه خوب کردم بازم میکنم پس نذار قبحش بریزه خدا یه فرشته تو دلت گذاشته بی حساب کتاب که نیست خودش هوای خودت و فرشته ات رو داره 

شک نکن و مطمئن باش

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم