2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 93 پست
رابطه هم داشتن یعنی؟

ظاهرا که نه..فقط پیام و تلفنی و اینا..اما خب من از کجا بدونم راست میگن..فقط خدا میدونه.اما اون روز قبل اینکه همه چیو بفهمم دستشو گذاشت رو قران که راست میگه بعدش فهمیدم دروغ میگه..دیگه چجوری میشه به این ادم اعتماد کرد؟

تا وقتی بهت ثابت نشده این فکرو نکن..بعدم بدون آدمیزاد هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه..خطش عوض بشه نمیت ...

خیلی سخته انشالله شوهرت سر عقل بیا بیخیال اینکارا بشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروز حس میکنم هنوز باهمن

هرروز حس میکنم داره دورم میزنه

همش فکرمیکنم‌فکرش پیش اونه

منو نمیخواد بخاطر بچش و ابروش و ارامش خانوادشه که ازم خواست بمونم و قول داد ک هیچوقت دیگه همچین چیزی پیش نمیاد..

ظاهرا که نه..فقط پیام و تلفنی و اینا..اما خب من از کجا بدونم راست میگن..فقط خدا میدونه.اما اون روز ق ...

خب الان میخوای ببخشیش ؟خودش چی میگه؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
نه ب کسی نگفتم مامانم بفهمه دق میکنه 

با سکوت نذار هر غلطی میخواد بکنه خودش به جهنم سلامتی خودت مهمه.مگه ادم چند بار به دنیا میاد و زندگی میکنه. اصلا برا رابطه پا نده بگو برو باهمونا باش وسعی کن تا میشه ازش پول بکشی وتمومش کنی

وای رو قرانم دست گذاشت  با  اینکه دروغ گفته

دلم ازین میسوزه که شوهرم ادم مذهبیی هست و دختره هم چادری و مومنه.. حالا جو نگیرتون باز بگید این مومنا فلانن و.. همه جور ادم تو همه قشری هست

دلم ازین میسوزه که دلش برام نسوخته که الان باردارم.دارم بچه ی اونو به دنیا میارم..این همه بهش گفتم تو چرا انقد سردی.اگه دوستم نداری بهم بگو انقد تلاش نکنم خودمو بهت نزدیک کنم

اما گفت نه من مدلم اینجوریه نمیتونم زیاد بروز بدم و ازین جور حرفا بزنم..اما حالا میبینم..خوبم بلده

عزیزم من، من هم خیانت رو تجربه کردم، شوهر نامردم حتی دختره رو خونه من آورده و باهاش رابطه داشته، حتی روزهایی بوده که منو به بهانه ای بیرون فرستاده تا اون رو بیاره خونه ام، من شوهرم رو خیلی خیلی دوست داشتم، عاشقش بودم، اما خردم کرد، له هم کرد، قلبم رو شکست، من دیگه اصلا اون آدم سابق نیستم، 

دلم ازین میسوزه که شوهرم ادم مذهبیی هست و دختره هم چادری و مومنه.. حالا جو نگیرتون باز بگید این مومن ...

منم این اتفاق برام افتاده  ولی از طرف همسرم نبود خانونه عاشقه شوهرم شده بود تازه متاهل بود و محجبه