2777
2789

نمیدونم من،واسه بچه ات از این برنج نپز عزیزم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج چون مایع نیست اشکال نداره اگه هم میکروب داشته باشه به همه جاش سرایت نمیکنه. بهتر بود همون قسمت رو برمیداشتی با بقره اش غدا درست میکردی. ععد هم با پختن میکروبها از بین میزن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

مگس چطور رفته تو سطل!!!!:؟نمدونم ولی فکر کنم اگه تمیز شسته باشید مشکلی پیش نیاد،چون برنج خشکه.....رو بقیه موادی که از بیرونم میخریم مثل تره بار یا حتی همین برنج حبوبات و...هم مگس وانواع حشرات ممکن نشسته باشه،ولی میشوریم واستفاده میکنیم

مگس چطور رفته تو سطل!!!!:؟نمدونم ولی فکر کنم اگه تمیز شسته باشید مشکلی پیش نیاد،چون برنج خشکه.....رو ...

گونی برنج تو تراسه از اون ریختم تو سطل احتمالا از همون بوده البته من در گونی رو هم معمولا جمع میکنم نمیدونم حالا تو گونی بوده رفته سطل لابد