2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به من گفت روز اول حوله سرد روز دوم حوله گرم بذار...بیچاره دخترکم پای چپش لنگ میزد وبازم واسه باباش میرقصید...یکم تب میکنه شب....دستش درد نداره مواظب پاش باش...قطره استامینوفن بریز روی جای واکسن 

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
به من گفت روز اول حوله سرد روز دوم حوله گرم بذار...بیچاره دخترکم پای چپش لنگ میزد وبازم واسه باباش م ...

ممنون عزیزم. این اصلا راه هم نمیتونه بره یکسره داره گریه میکنه و غر میزنه

ممنون عزیزم. این اصلا راه هم نمیتونه بره یکسره داره گریه میکنه و غر میزنه

آره دختر منم همش میگفت مامان اوخ شده بوس کن ...امشب تب میکنه مواظب باش....سر ساعت دو برابر وزنش قطره بده...دختر منم تا سه روز لنگ میزد بدبخت.....ولی دیگه تاااا مدرسه راحت میشن☺️

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
آره دختر منم همش میگفت مامان اوخ شده بوس کن ...امشب تب میکنه مواظب باش....سر ساعت دو برابر وزنش قطره ...

ای جااااانمممم... 

ممنون عزیزم. درسته امشب شب سختیه. بخاطر راهنماییهای خوبت ممنون. ان شاالله خدا دختر گلتو حفظ کنه

ای جااااانمممم...  ممنون عزیزم. درسته امشب شب سختیه. بخاطر راهنماییهای خوبت ممنون. ان شاالله خ ...

مرسی گلم..‌قابلی نداشت منم همین یه هفته پیش زدم واکسنشو...خدا انشالله نی نی شما را هم حفظ کنه عزیز