2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

281 بازدید | 20 پست

سلام خوبین ⁦❤️⁩

امیدوارم همه منتظرا ب زودی مامان بشن منم بچه دار بشم ‌‌.. اونایی هم ک باردارن ب سلامتی زایمان کنن😍🌹

من هنوز اقدام نکردم واسه بارداری ولی از اسم زایمان طبیعی وحشت دارم میترسم همش استرس دارم حتی از فضای زایشگاه میترسم خون و.... تاجایی که بعضی شبا خواب میبینم.. خواهشاً اونایی ک طبیعی زایمان کردن بیان بگن خوب بوده زایمانشون؟یا سزارین گزینه بهتریه؟!

خدایا شکرت❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من دخترمو طبیعی ب دنیا اوردم الانم باردارم اگه خدا بخاد طبیعی دنیا میارمش..سزارین اصلا خوب نیس ...

عزیزم ترس نداری؟زایمان اولت خوب بود؟

خدایا شکرت❤ 

زایمانم طبیعی بود خداروشکر خیلی راضیم ان‌شاءالله بازم باردار بشم طبیعی زایمان میکنم به امید خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم من سه تا زایمان طبیعی داشتم، سصبا اینکه خیلی هم ناز نازی بودم، از هیچ روش بی دردی هم استفاده نکردم و همشون عالی بود و اگه قرار باشه بازم زایمان کنم حتما طبیعی رو انتخاب می‌کنم، هم همون روز زایمان عالی بود هم بعدش و خدارو شکر کوچکترین اذیت یا مشکل و عارضه ای هم نداشتیم نه خودم و نه بچه ها، البته تو بیمارستان خصوصی خیلی خوب و اتاق زایمان خصوصی با حضور همسرم زایمان کردم و واقعا از ته دلم راضیم

💗💗💗
عزیزم من سه تا زایمان طبیعی داشتم، سصبا اینکه خیلی هم ناز نازی بودم، از هیچ روش بی دردی هم استفاده ن ...

خدارو شکر گلم🌹⁦❤️⁩خدا برات حفظشون کنه

خدایا شکرت❤ 

من که اینقدر زایمان سختی داشتم اگه دوباره باردار بشم فقط سز میکنم.خیلی دردش وحشتناکه نمیدونم ایناهایی که همش میگن زایمان خوب بود یا دروغ میگن که درد نداشتن یا فقط رو حساب حرف زدنه.عزیزم زایمان طبیعی واقعا وحشتناکه ارزش تحمل دردش رو نداره خیلی بلا سرت میارن اینجا خارج نیست که حواسشان به همه چیزت باشه من هنوز درگیر بلاهایی که سرم اومده با اینکه بیمارستان عالی و مامان خصوصی و دکتر هم ۳ ساعت باهام بود ولی خیلی اذیت شدم

من که اینقدر زایمان سختی داشتم اگه دوباره باردار بشم فقط سز میکنم.خیلی دردش وحشتناکه نمیدونم ایناهای ...

هیچکسی دروغ نمیگه اگه شما بدون امادگی رفتی واسه زایمان بایدم درد کشیده باشی .