چند روز بعد از تموم شدن پریودی مشخص میشه عفونت دارم ؟!
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شما دردم داری من چند ماهه درد دارم و عذر میخوام ترشحاتم بدبو شدههرچیم دکتر میرم یکی دو هفته خوبم دوب ...
دردم مثل فشاره تو پایین تنه
ک تکون نمیتونم بخورم
مخصوصا سرپا وایسادن و راه رفتن شدید میشه
دقیقا هی دارم
هرچی لباس زیر عوض میکنم فایده نداره
دردم مثل فشاره تو پایین تنه ک تکون نمیتونم بخورم مخصوصا سرپا وایسادن و راه رفتن شدید میشه دقیقا ه ...
منم اول همینطور بودم ولی الان دلم و پهلوهامم درد میکنه نمیدونم چیکارکنم انقد آنتی بیوتیک خوردم معدم داغونه شما همسرتون دارو خورده من امروز میخوام برم دکتر بگم برا همسرمم دارو بده فکر میکنم به خاطر اونه که عفونتم بر میگرده
منم اول همینطور بودم ولی الان دلم و پهلوهامم درد میکنه نمیدونم چیکارکنم انقد آنتی بیوتیک خوردم معدم ...
اره یسری خورد تا ی مدتی خوب بودم ولی