2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست
والا ما هم سفر نرفتیم ولی گفتم بچه هامو بیارم بزرگ  بشن بعد میرم اگه زنده بودم تا اون موقعه &nb ...

جنسیت و فهمیدی؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولی دختر دومی را که هنوز ندارم تو اقدامم مگه پیام هارا از بالا نخوندی 

عزیزم ببخش اشتب فرستادم.....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
بسلامتی عزیزم  چند سالته  خدا به همه کس بچه نمیده  چرا این قدر ناراحتی

عزیزم من دانشجوی پزشکی ام الان خیلی خیلی درسم برام مهم تره . بچه دوس دارم ولی خیلی بد موقع اومد من خیلی زحمت کشیدم . مادربزرکم میگه حکمتی داره ولی پدرم درمیاد بخصوص که شوهرمم ازم دوره 

عزیزم من دانشجوی پزشکی ام الان خیلی خیلی درسم برام مهم تره . بچه دوس دارم ولی خیلی بد موقع اومد من خ ...

وای عزیزم برات ناراحت شدم بخدا   اگه مامانت اینا  همراهت باشن انشالله از پسش بر میای ناراحت نباش 

2790
2778
2791
2779
2792