2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست
21 سالم اولین ماه  اقدادم

عجله نکن گلم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

21 سالم اولین ماه  اقدادم

😕 . من ۲۳ سالمه حاملم و خیلی ناراحتم . چرا این قدر عجله؟ هنوز که خیلی وقت داری هم سنت کمه هم  تازه اقدام کردی . بچه خیلی دردسر داره 😭. خانه داری؟

😕 . من ۲۳ سالمه حاملم و خیلی ناراحتم . چرا این قدر عجله؟ هنوز که خیلی وقت داری هم سنت کمه هم   ...

بچه چندومه که انقد مینالی؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
وای نگو     من کلی علام دارم  یعنی بازم  پری میشم علام شما چی بود

سینه درد حالت تهوع 

حتی هوسم میکردم😐

ولی ته دلم مطمئن بودم حامله نیستم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
😕 . من ۲۳ سالمه حاملم و خیلی ناراحتم . چرا این قدر عجله؟ هنوز که خیلی وقت داری هم سنت کمه هم   ...

تازهمن یه دختر 6 ساله هم دارم  به خاطر دختر خیلی  تنهاست 

اول😕😭. اصلا حالم خیلی بده . کاش یکی یکم بم امیدواری میداد .

چرا حالت بد باشه گلم؟؟؟؟

ناخاسته بود بارداریت؟؟؟

واااا کی گفته؟؟ خب هم قبلش هم روز تخمک گذاری باید اقدام کنه روز تخمک گذاری مهم تره

من اینطوری شنیدم میگن خودم تنبلی دارم روز تخمک گذاریم نمیدونم کیه

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
چرا حالت بد باشه گلم؟؟؟؟ ناخاسته بود بارداریت؟؟؟

اره . من دو سال از درسم مونده . واقعا هم سختمه . میخواستم واسه بعد درسم اقدام کنم . چک بی بی زدم چند وقت پیش دیدم باردارم . نه خودم نه همسرم امادگی نداشتیم ولی شوهرم میگه دلم نمیاد بندازیمش😢😢😢. بعدم ما حتی یه سفر جانانه نرفتیم با هم . تازه داشتیم میفهمیدیم زندگی مشترک یعتی چی! که این اتفاق افتاد 

اره . من دو سال از درسم مونده . واقعا هم سختمه . میخواستم واسه بعد درسم اقدام کنم . چک بی بی زدم چند ...

والا ما هم سفر نرفتیم ولی گفتم بچه هامو بیارم بزرگ  بشن بعد میرم اگه زنده بودم تا اون موقعه  

اره . من دو سال از درسم مونده . واقعا هم سختمه . میخواستم واسه بعد درسم اقدام کنم . چک بی بی زدم چند ...

گلم اینو بدون همه چی دست خداست....اون بالایی خواسته که اتفاق افتاده...به دلت بد راه نده نگو نمیخوامش از خدا بخواه خودش کمکت میکنه...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز