2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون...

776 بازدید | 44 پست

سلام خانوما من کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم واسه همین اومدم اینجا

منو شوهرم پنج سالی هس همو میشناسیم وسه ساله ازدواج کردیم خییییلی هم همو دوس داریم اما شوهرم بعضی وقتا ی صحبتهای میکنه که منو بدبین کرده مثلا درمورد همکاراش میگه که فلانی دنبال زنه و ب همه نگا میکنه و... 

اما خودش اصلا ادم بیجنبه ای نیس (در رابطه با خانوما) 

چند وقت پیش متوجه شدم تو اینستاگرام دنیا جهانبخت رو دنبال میکنه که ازش خواستم اینکارو نکنه چون من خوشم نمیاد ایشون هم گفتن که واسه مارک لباساش نگا میکردم ببینم از کدوم پیج خرید میکنه (اینم بگم که قبلش میگفت همکارام همه اینو فالو کردن و عکساشو میبینن) حالا دیروز بعد از چند وقت دیدم دوستش تو دایرکت واسش نوشته خانومت میدونه تو مثل..... تو کف دنیایی؟! 

خیییییلی بهم ریختم چون واقعا فکر نمیکردم ب حرفم گوش نده درضمن خودش بدش میاد من تو خیابون حتی ب ی آقا نگاه کنم 😞 ب یکی گفتم جریان رو، اونم گفت تو خیلی حساسی ب نظرتون من خیلی حساسم... اینم بگم من اینستاگرام داشتم اما شوهرم گفت پاکش کن منم قبول کردم 😔لطفا نگید بچه ای و ضعیفی و... فقط چون دوسش داشتم قبول کردم 

خدایا شکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عزیزم تو حساس نیستی یهنی چی ک دنبال جهانبختی اگه قضیه برعکس بود خودشم عکس العمل نشون میداد مطمئن باش

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

ی کاری کن اینستارو حذف کنه خواهر....

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

اگه اینستا بده ،چرا خودش داره 

معلومه خیلی پیگیره که همکاراش بهش اونجوری گفتن ،حالا دنیا مهم نیست ولی ممکنه اینکاراش به جاهای دیگه کشیده بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خیلی اشتباه کردی اگه اون پاک میکرد توام باید پاک میکردی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤