2777
2789
بچه ها من یه خطایی کردم در گذشته حق الناس گردنمه حالا میخوام بهش برگردونم چجوری اینکارو کنم که خو ...

چیزی بلند کردی؟ با پیک بفرست. از یه مکان عمومی

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من كاری كه فك كنم اشتباهه وجدانم بهم میگه عذاب وجدان میگیرم. از وجدانم استفاده میكنم برای فهمیدن گناه بودن كاری

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

مامان منم کلا کارش غیبته همیشه خدا پای تلفنه هر سریم میگه فلانی پشت سرت این و گفته و اون و گفته فلان ...

دقیقا میفهمم چی میگید

بخدا گوشیم که زنگ میخوره شماره مامانم یا خواهرم میفته قبل از برداشتن میگم خدا جون خودت بخیر کن با خواهرم که سرهمین بحث کردم که انقد پشت مامان بد نگو فعلا باهاش قهرم ولی میدونم چند وقت دیگه آشتی کنم روز از نو روزی از نو😟

😊
بی حجابی که بع قول شوهرم به چشم نمیاد عرف جامعه اس اما نماز عذاب وجدان دارم نمیخونم

دستورات خدا که در قران آمده هیچ وقت تاریخ انقضا نداره و هیچ وقت عرف نمیشه اینها وسوسه های شیطان هست که بیحجابی را عادی جلوه بده .هنوزم خیلی ها تعجب میکنن یه خانم بیججابه و ارایش میکنه هنوزم خیلی جاها عادی نیست و حتی بر فرض محال اگه عرف هم بشه بازم حرام هست خب  وقتی زن مسلمون میره اروپا و تمام زنان انجا فرهنگشون هست بدون روسری باشن ولی بازم برای زن مسلمان بی حجابی در انجا حرام هست .اگه احکام خدا با عرف جامعه عوض میشد پس پارتی بازی و ربای بانکی و گرانفروشی و کلاهبرداری و...چون دیگه عرف بود باید بگیم گناه نیست ؟؟؟؟؟؟

اگه چیزی هم باشه بین خودم و خدا بمونه 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792