2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتن گناه خودش گناهه نباید گنتاهامونو علنی کنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
منم متاسفانه غیبت بخدا نمیخام انجام بدم مامانم هر دفعه زنگ میزنه از داداشم بد میگه بعدش احساس گناه ب ...

مامان منم کلا کارش غیبته همیشه خدا پای تلفنه هر سریم میگه فلانی پشت سرت این و گفته و اون و گفته فلانی میخواد فلان کارو کنه برات آنقدر من و به چالش می‌کشه خدا می‌دونه 

منم متاسفانه غیبت بخدا نمیخام انجام بدم مامانم هر دفعه زنگ میزنه از داداشم بد میگه بعدش احساس گناه ب ...

من مامانم غیبت نمیکنه . بابای خدا بیامرزمم اهلش نبود . من خاک بر سر به کی رفتم. 😭

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

خیلللللللی کارا میکنم که بهم میگن گناهه اما منکه مطمئن نیستم کی تا حالا مستقیم از خدا شنیده فلان کار گناهه؟! 😐 

هر کی شنیده بیاد با مدرک بگه من قبول میکنم و دیگه اونکارو انجام نمیدم

وگرنه به حرف آخوندایی که هر شب با زیر دلشون فتوا صادر میکنن من خودم رو جهنمی نمیدونم

از دید من فقط دزدی و حق بچه یتیم رو خوردن و آسیب روانی و فیزیکی زدن به دیگران گناه و نابخشودنیه 

همین و بس

.Pain🔥you made me a believer

من اصلا گناه نمیکنم فقط یه نفر خودش و خانوادش خیلی در حقم بد کردن و میکنن نه میبخشمشون نه دوست دارم باهاشون رابطه داشته باشم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
اره🙁😁😨

من حتی به ترکشم فکر نمیکنم

اینهمه ازخوشیا دنیا بی بهرهایم 

نه استخری

نه پارتی ای

نه دور دوری

نه مهمونیای انچنانی

نه ماشین انچنانی

یه غیبتم نکنیم؟ 😂😂😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792