2777
2789
عنوان

خشک شدن شیر

88 بازدید | 9 پست

سلام.بچه ی من ۳ماهه هست و من یه دوره تنبلی کردم و غذا کم میخوردم و سیر خشک میدادم بهش ولی در کنارش شیر مادر هم میدادم.الان ۲سه روزه سینمو که میگیره گریه میکنه و با اکراه  یکمی میخوره.هموز شیر دارم ولی نه به حجم اول.ایا راهی هست که شیرم برگرده.قرص شیر افزا خوردم خیلی تاثیر نداشت

آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد

دایم شیر خودتو بده هرچی بیشتر شیر بدی ببشتر میشه ابگوشت و مایعات بخور

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بدوش مرتب تا زیاد بشه.بعدم اینکه چیزی بخور که شیرت خوش طعم بشه.بعضی داروها و خوراکیا داغون میکنه مزه شیررو

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
دایم شیر خودتو بده هرچی بیشتر شیر بدی ببشتر میشه ابگوشت و مایعات بخور

در حال حاضر سینمو نمیگیره.حاظرم بدوشم تو شیشه بهش بدم.میشه؟

حالا من خودم از روز اول شیرم خیلی کم بود ..الانم ک دخترم سه ماهشه یکی از سینه هام خشک شده یکی هم خیل ...

من شیر داشتم پسرم سینمو نمیگرفت  ولی فقط شیر منو تو شیشه میخورد و شیر خشک نمیخورد روزای اول.من ۱۰روز اول تا صبح بیدار بودم فقط میدوشیدم با شیشه بهش میدادم.الان دوباره اون حالت شد