2777
2789
عنوان

چقد من این ماه به بچم ظلم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 24 پست
اخه نمیدونستم چی بدم. ترسیدم شیر خودمو نخوره دیگه. چقدر بچم بیقرار بود. حالا خوابیده. شیر خشکم حتما ...

با مشورت با دکترش یه مارک شیر انتخاب کن

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه نمیدونستم چی بدم. ترسیدم شیر خودمو نخوره دیگه. چقدر بچم بیقرار بود. حالا خوابیده. شیر خشکم حتما ...

دکتری، بزرگی، تجربه داری ، مادری ،نگفت بهت شیرخشک بده بچه هلاک شد 

نخوره شیرتو بهتر از گشنگی دادن ب بچس 

والا دکتر پسر من فوق تخصص نوزادانه تاکید میکرد تا پایان شش ماه فقط شیر

اگه بچه قبلا خوب بوده و نزدیکای پنج ماه وزن گیریش کم بشه یعنی شیر دیگه واسش کافی نیس از پنج  ماهگی میگن شروع کنید

اگه بچه قبلا خوب بوده و نزدیکای پنج ماه وزن گیریش کم بشه یعنی شیر دیگه واسش کافی نیس از پنج  ما ...

دقیقا همینطور بود. دکتر گفت هم قبلا وزن گیریش سریع بوده هم کاملا سرشو بالا میگیره. میتونی شروع کنی. خودش خ تمایل داره چیزی بخوره.

اگه بچه قبلا خوب بوده و نزدیکای پنج ماه وزن گیریش کم بشه یعنی شیر دیگه واسش کافی نیس از پنج  ما ...

آهان من اینو نمیدونستم

البته به استارتر عزیز هم گفتم هر چی دکتر پسرش بگه اونو انجام بده

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
آهان من اینو نمیدونستم البته به استارتر عزیز هم گفتم هر چی دکتر پسرش بگه اونو انجام بده

البته اگه اضافه وزن داشته باشه میگن از ۷ماهگی غذا دادن شروع بشه

خیلی خوبه تو این سنین به موقع  پیش دکتر بریم