2777
2789
عنوان

ریفلاکس نوزاد

29622 بازدید | 48 پست

سلام.مامانایی که بچشون ریفلاکس داره میشه کمکم کنید

پسرم دوماه و ۱۰ روزشه از همون بدو تولد خودم علامت ریفلاکس میدم ولی چندتا دکتر عوض کردم تا تشخیص ریفلاکس دادن الان ۴۰ روزه ک روزی ۵ سی سی امپرازول و ۱۶ قطره پدی لاکت میخوره ولی زیاد فایده نداشته کسی هست تجربه داشته باشه؟؟وزن گیریش چطوره؟؟

سلام

خوب من رژیم غذایی هم رعایت میکردم همراهش  البته اینقدر شدید بود که دارو و رعایت رژیم غذایی فقط باعث شد بتونه شیر بخوره

البته وزنگیری اش هم خوب نبود و بد خوابی شدید و گریه و ...

الان مشکلش چیه که میگی خوب نشده؟

عزیزم پسر من هم رفلاکس داشت یه دکتر با تجربه به من گفت دلیل اصلی رفلاکس گرفتگی بینی هستش قطره منتول بگیر از داروخانه بریز رو بالش ولباسش روغن بنفشه کنجدی بریز تو بینی اش 

بخور هم بذار تو خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو دوران بارداری چکار کنیم بچه رفلاکس نشه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
عزیزم پسر من هم رفلاکس داشت یه دکتر با تجربه به من گفت دلیل اصلی رفلاکس گرفتگی بینی هستش قطره منتول ...

تاثیرداشت

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
بله وزن گیریش هم خوب شو البته روغن بنفشه کنجدی اصل بگیر من از عطاری طب اسلامی می خریدم

ممنونم

سلام خوب من رژیم غذایی هم رعایت میکردم همراهش  البته اینقدر شدید بود که دارو و رعایت رژیم غذای ...

منم رژیم غذایی از اول رعایت کردم.هنوز سینش خس خس میکنه و همیشه عق میزنه وشیر برمیگردونه البته بیرون نمیاره دوباره میخوره ولی اذیت میشه.از بعد واکسن دوماهگیش هم بی نهایت بی اشتها شده

من پسرم سه ماهشه وزنش خیلی خوب بالا میره حتی اضافه وزن هم داره ولی دارو بهش ندادم

ببخشید میشه بگید دوماهگی قد و وزنش چقدر بود؟

پسر من دوماهگی ک برا واکسن بردمش قدش ۶۰ و وزنش با لباس ۵۹۰۰ بود