2777
2789
عنوان

من و خواهرم

325 بازدید | 35 پست

خواهرم از وقتی متاهل شدم لباسايو که شوهرم برام خریدرو خوشش میاد ازم میگیره استفاده میکنه. یعنی یه جورایی جا به جا میکنه لباسامونو تنوع بده یه موقعها هم نه فقط بر میداره.یه موقعا رودربایستی  گیر میکنم چون مثلا لباسی که برای  مهمونی گرفتمو سر کارش میپوشه یا دیگه حالا حالا پس نمیده. اونسری یه پیرهن مجلسی بش دادم یه سال گذشت خودم رفتم از تو کمد بردارم مامانم دعوام کرد که خواهرته اینو بده بش چقدر خسیسی. کلا مامانم هی بش یاد میده بگیره ازم پسم نده  

چه پرو لباسا خودته خودت بروا. کمدش بردار ببرش

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و خواهرمم از اول لباسامانک با هم میپوشیدیم

اتفاقا دیروز کفشم و از کمدش برداشتم

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

اوف چه حس بدددددددييييييي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

والا ما جفتمون مجردیم، ولی خواهرم چیزی بهش می دم خوب نگه داری نمی کنه مثلا مانتو و شال می گیره، همش رژی یا کرم پودری می کنه جوری که پاک نمیشه، یا نخکش می کنه، یا دکمشو یهو می بینم گم کرده

دیگه بهش چیزی قرض نمی دم، خیلی رک اینو بهش گفتم

شما هم قاطع باش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بخدا این مشکل منم هست دیگ بعضی وقتا باهاش دعوام میشه دوروزه قهر می‌کنه دوباره میاد می‌بره بقران من بعضی از لباسارو دلم نمیاد بپوشم ولی اون می‌بره استفاده می‌کنه بهشم میگم ناراحت میشه اصلا از شالوده روسری نگم ک همرو استفاده کرده خراب کرده 

موقعیم که جا به جا میکنه سایزمون بهم نمیخوره کلافم همش رودربایستی قبول میکنم که مامانم طبق معمول نگه ...

بزار فکر کنن خسیسی چ اهمیتی داره وقتی ذهنشون اینجوریه

تو نده بدی ام فرقی نداره بازم دیدی ک بهت میگن خسیس

شاید شوهرت راضی نباشع خب بالاخره اون برات میخرع پولشو اون میده ،با ادما باید مثه خودشون رفتار کرد عزیزم

منم هیچ وسایلی رو از خودم ب دیگران نمیدم هیچ چیزیم نمیگیرم ازشون

بخدا این مشکل منم هست دیگ بعضی وقتا باهاش دعوام میشه دوروزه قهر می‌کنه دوباره میاد می‌بره بقران من ب ...

وای دقیقا منم بعضی لباسامو میزارم برای مهمونی دلم نمیاد  ولی میره جلو دستی میپوشه. مامانم که بدتر خودش یه جورابشو بم نمیده بعد میاد در کمدم جایی دعوتی میخواد شال نو که اتیکتشو نکندم هنوز خودم نکردم سرمو ورداره