2777
2789

خیلی شلختس در کابینتو بازمیکنه نمیبنده کشو کمدهاهم همینطور. اخر شبا میره دسشویی پاهاشو میشوره شالاپ شالاپ میذاره رو سرامیک گند میزنه ب زندگیم. داخل کمد و کشوهاشم ک نگم برات. از بیرون میاد همه لباساشو درمیاره میذاره رو میز نهارخوری.یهو جورابشو رو اپن پیدا میکنم

بچه ها راهنماییم کنید با این مرد تربیت نشده در خانواده من چیکارکنم؟ انقد حرص خوردم مشکل اعصاب پیداکردم

حرف حالیش نیس دعواهم حالیش نیس😨

مال من همچنین😕

شوهر ک نیستن داریم بچه بزرگ میکنیم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر ک نیستن داریم بچه بزرگ میکنیم

بخدا،من همیشه بهش میگم ،فقط از تو و بچه هات نگهداری میکنم،اگه الان مجرد بودم این همه مسئولیت نداشتم،همش بشورم جارو کنیم بپزیم😑😑

کاربری چهارمه😓😓
بخدا،من همیشه بهش میگم ،فقط از تو و بچه هات نگهداری میکنم،اگه الان مجرد بودم این همه مسئولیت نداشتم، ...

من هنوز بچه ندارم اونوقت میشع دوتابچه

میمونم واسه کدوم پیش ببند ببندم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
خیلی شلختس در کابینتو بازمیکنه نمیبنده کشو کمدهاهم همینطور. اخر شبا میره دسشویی پاهاشو میشوره شالاپ ...

یه چند وقتی دست نزن به شلختگیاش مخصوصا لباس اینا بزار بریزه ۱ هفته نشده صداش در میاد توام بگو نمیکشم کمرم پاهایم درد میکنه باید برم دکتر ....