2777
2789
عنوان

پیشنهاد طلاق 🚨🚨🚨

691 بازدید | 25 پست

چرا به همین راحتی پیشنهاد طلاق میدید تو تاپیک ها

به کوچکترین مشکل تاپیک زننده راه حل طلاق میدید

کلی تاپیک دیدم که توش کلی پیشنهاد طلاق دادن

اون شخصی کلی سختی کشیده اومده سر زندگیش با ارزوی پدر مادرش بعد راحت میای نسنجیده پیشنهاد طلاق میدید

کاری کردید بی جای اینکه طلاق اخرین مرحله از تصمیم طرف باشه بشه اولین تصمیم

چرا طلاق رو این همه عادی دارید میکنید که هر چی بشه بگیم طلاق

وقتی طلاق زیاد بشه به ضرر خودتون هم هست فردا عادی میشه برای مردها 

میگن این همه طلاق منم طلاق میدم 

ببخش بخند فراموش کن ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به کسی تاحالانگفتم جزیه تایپک که واقعا...چون دوست نداری افکارمنفی بدم به کسی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

واقعنی.طلاق واسه وقتیه که دیگه هیچ راهی نمونده تا یکی همسرش یذره بداخلاق میشه میگن طلاق طلاق😑

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

چون طلاق واقعا ی راهه

ولی زندگی که توش کتک خوردن و تحقیر شدن و مشکل روانی باشه هیچوقت درست نمیشه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

والا از وقتی عضو شدم دارم نصیحت میکنم انگشتام دیگه نا نداره یکی میاد مادرشوهر من افریطس توم نرو خونش چراااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودتونم پسردارشید عروس بیارید خوشتون میاد نیان خونت هرکاری مادرشوهر میکنه ناراحت میشن باشه جهنم شدید چرا به هم نظر میدید توم نرووو تروخدا بیشتر از این تاپیکا بزار شاید یکم جو اروم شهاعصابم خوردشد انقدر از خواهرشوهرو مادرشوهر بد گفتن خودشونم بهترین خواهرشوهردنیان

شما اقا هستی! و احتمالا از اینکه خانمها به حق و حقوق خودشون اگاه بشن خیلی خوشت نمیاد از اینکه توقعشون بالا بره خوشتون نمیاد

بهرحال چه شما یپذیرید و چه نه , خیلی چیزایی که قبلا عادی بود دیگه غیر قابل تحمل میشه برای دختران نسل جدید! مثلا کتک خوردن تحقیر تحقیرشدن فحش شنیدن تحمل کردن همسر بد بخاطر بچه, اعتیاد خیانت و.....

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
شما اقا هستی! و احتمالا از اینکه خانمها به حق و حقوق خودشون اگاه بشن خیلی خوشت نمیاد از اینکه توقعشو ...

چرا خوشم نیاد خانم ها از حق و حقوقشون اگاه بشن

حرفم سر کسانیه که سر هر چیری میگن طلاق

طلاق عادی بشه خیلی بده

به ضرر خانم ها هم هست

طلاق عادی بشه راحت طلاق میدن تا دیروز شاید به خاطر ابروش و حرف مردم بیخیال طلاق دادن میشده ولی وقتی عادی بشه تو جامعه راحت طلاق میده. یه جور میگه همرنگ جماعت میشم 

ببخش بخند فراموش کن ❤
چرا خوشم نیاد خانم ها از حق و حقوقشون اگاه بشن حرفم سر کسانیه که سر هر چیری میگن طلاق طلاق عادی بش ...

هیچ زنی دوست نداره طلاق بگیره 

وقتی جونش به لبش برسه اونوقت مجبوره ، خوبه که خودتونم آقا هستین ، حتما میدونید که ۸۰ درصد باعث و بانی طلاق ها آقایون هستن. 

این حرفه که میگن زن ناقص العقله. والا من تا حالا هر کسی رو که دیدم تا پای طلاق یا خود طلاق رفتن ، صددرصد مرد مقصر بوده 

بخدا ما زنا گناه داریم ، تو این دوره زمونه مرد خوب خیلی کمه . 

تا حالا شنیدین بگن زنی همیشه خدا شوهرشو کتک میزنه ؟!

ولی خیلی زیاد دیدیم و شنیدیم که زنای سرزمین ما مورد خشونت همسر قرار گرفتن

به نظر شما وقتی یه زن طعم تلخ خیانت و میچشه ، به دفعات زیاد کتک میخوره ، بی احترامی میبینه ، کم محبتی میبینه ، عکس العملش چی باشه خوبه ؟!  از طرف همه مردا پاسخگو باش لطفا😐

منم مخالف طلاقم ، ولی وقتی ببینی جوونیت عمرت داره به پای مردی میره که ذره ای براش اهمیت و ارزش نداری ، ناخودآگاه به طلاق فکر میکنی

اکثر مردا پول درست حسابی که ندارن ،اخلاقم که ندارن، دست بزنم که دارن ، فحاشی هم که میکنن . بعضیا معتادم که هستن ، صدمتر زبونم که دارن ، خوبم بلدن آبروریزی کنن ، خیانتم که اکثرا میکنن 😐

شما فقط بگو یه مرد با این خصوصیات خوبیم داره به نظرتون؟

هیچ زنی دوست نداره طلاق بگیره  وقتی جونش به لبش برسه اونوقت مجبوره ، خوبه که خودتونم آقا هستین ...

بله حق میدم به این حرفتون ولی حرف من با اون خانوم های هستش که سرهرچیزی پیشنهاد طلاق میدن

برای مثال طرف میگه امروز شوهرم منو نبرد بیرون با دوستش رفت بیرون. سریع میگن طلاق بگیر

یا طرف میگه مانتو خواستم شوهرم نخرید

بهش میگن بدبخت شوهرت خسیسه طلاق بگیر

ببخش بخند فراموش کن ❤