2777
2789

برو اورژانس😳

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

چرا نمیری بیمارستان

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دل دردت زياده؟لكه بيني هم داري؟

خودت ناراحتي از چيزي؟من خودم ناراحت باشم تكون نميخوره

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
منم گاهی میشد بعضی روزااصلا تکونش رو حس نمیکردم ولی برا اینکه خیالت راحت شه برو صدا قلبش رو بشنو

خیلی ترشی خوردم کوفت بخورم فک کنم مال اونه سردیم شده به اون اثر کرده

اخه بازم پیش اومده اینطوری شدم بعد یک روز تکون خورده تا فردا صبر کنم

نگران نباش ان شالله چیزی نیس   نی نی تنپله  خوافیده😍😍😍😍😍😍

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
اخه بازم پیش اومده اینطوری شدم بعد یک روز تکون خورده تا فردا صبر کنم

یه نوشیدنی خیلی شیرین بخوربه پهلوی چپ بخواب ببین چندبارتکون میخوره توی نیمساعت.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دل دردت زياده؟لكه بيني هم داري؟ خودت ناراحتي از چيزي؟من خودم ناراحت باشم تكون نميخوره

نه زیاد نیست لکه بینی هم ندارم از وقتی فهمیدم تو این عروسی شهر سقز چند نفر فوت شدن ترسیدم شایدم مال اونم باشه

نه زیاد نیست لکه بینی هم ندارم از وقتی فهمیدم تو این عروسی شهر سقز چند نفر فوت شدن ترسیدم شایدم مال ...

لكه بيني نداري پس نترس

خود استرس و ناراحتي مادرم باعث ميشه بچه تكون نخوره

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
خیلی ترشی خوردم کوفت بخورم فک کنم مال اونه سردیم شده به اون اثر کرده

دور از جون.بعید نیس.اگه فک میکنی استرس ت زیاده الان برو.چون استرس براش خوب نیس.ولی معمولا چیزی نیس.من تو اطرافیان هم زیاد شنیدم این حالت رو