2789
عنوان

دررررررد😢😢

187 بازدید | 21 پست

نمیدونم چجور توصیفش کنم فقط میخوام یکم خالی شم 😢😢

زندگیم پرررررره درده 

همش درد

سیر شدم ازش نمی خوام دیگ تو این دنیا باشم 

دارم با گریه مینویسم 

فقط اینو بدونین من دختری ام ک تا حالا با هیچ پسری نبوده تاحالا هرچی خداش گفته تا اونجا ک میتونسته گفته چشم 😢😢

من دختری بودم ک عالم و ادم میدونستن بمیرمم افسرده نمیشم 

من دختری بودم ک حتی ب خود کشی ی درصدهم فکر نمکردم  ولی فردا می خوام قرص بخورم راحت شم  فقط نباااااااااشم  دیگه مشکلاتمم نباااااااشن 😢😢اینم زدم ک حداقل ب دوستای نینی سایتیو مجازیم بگم ک منو نمیشناسن😢😢

دارم خفه میشم انگار یکی دستاشو انداخته دور گلومو برش نمیداره........

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

@sarigalin  

@zndgi  

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند سالته عزیزم ؟؟؟تو منی یا من تواَم؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خب چرا

بخاطر مشکلات بخاطر بی کسی بخاطر خیلی چیزا ک نمیتونم بگم😢

@sarigalin     @zndgi    

سلام چی شده؟؟؟؟؟؟؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

قرص نخور 

فوقش می ری تو کما اخرشم یه جای بدنت فلج میشه 

اون موقع بدتره حالت

یه سر برو تو سایت محک یه دوری بزن 

شکر کن.   قوی باش.   همه یجورایی مشکل دارن.   آدم بیمشکل پیدا نمیکنی 

یه درست حسابیا با گریه و تزرع ازخدا خواستی کمکت کنه؟

صد باررررررصدبار  

چند سالته عزیزم ؟؟؟تو منی یا من تواَم؟؟؟

۲۲ 

من تا حالا نگفتم خدایا چرا من  هیچوقت گلایه نگردم ولی الان خسسسسسستم

من تا حالا نگفتم خدایا چرا من  هیچوقت گلایه نگردم ولی الان خسسسسسستم

چت شد یهو؟؟

کسی حرفی زد بهت؟مشکلی پیش اومد؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑