2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر ...

126 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی دیسک کمر داشته یا خودش یا تو خانوادش؟؟؟ ک عمل کرده باشه عملش صدرصدی؟؟ بچه ها ی سوال دگ دیسک کمر باعث سست شدن و کم قدرت شدن دست و پاها میشه؟؟ مریی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیسکم پاره اس

ولی به هیچ عنوان فعله عمل نمیکنم

خیییلی اذیت بودم

از وقتی وزنمو کم کردم بهتر شدم

دکتر 6سال پیش گفت باید عمل شی

گوش ندادم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
روی قدرت دست و پا چی؟ تاثیر دارع ؟ 

به نظرم بی حس میکنه دست و پارو 

شاید یه ذره هم گاهی حس کنی انگار بی وزنی نمیدونم تجربه نداشتم 

ولی حتما با سه چهار تا دکتر خوب مشورت کن 

پیش جراح مغز هم برو نه ارتوپد 

دکتر گیو شریفی خیلی خوبه 

چرا عمل نمیکنی؟

بچه کوچیک دارم و بعدم از نتیجه عمل میترسم

شاید برم لیزر کنم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
منم بیرون زدکی و پارگی دیسک کمر دارم اما به درحه عمل نرسیدم اما دردم میزنه به پاهام و سری و کرختی دا ...

والا من برا خودم نیست یکی از دوستام خیلی ناراحت بود برا اون پرسیدم دستو پاش سر بود خیلی نگران بود رفته دکتر گفته بیرون زدگی دیسک کمر باید عمل کنه . 

والا من برا خودم نیست یکی از دوستام خیلی ناراحت بود برا اون پرسیدم دستو پاش سر بود خیلی نگران بود رف ...

کلا دیسک باعث سر شدن و بی حالی میشه، حالا دیسک گردن میزنه تو دست دیسک کمر به پا، من گاهی انگشتای پامم سر میشه و بی حال.

فقط توروخدا بگو بیمارستان شریعتی تهران عمل نکنه، کادر جراحی مغز و اعصابشون داغونه

انشالله تنت سلامت باشه گلم همیشه

قربونت 

همچنین عزیزم