2777
2789
عنوان

نینیم نمیخوابه😭

558 بازدید | 44 پست

پس فردا چله بچمه از همون اول شبا نمیخوابید منم کلا هرشبو بیدارم روزم نمیتونم بخوابم خیلیییی خسته شدم هفته ای یبارم تو این چند وقت حداقل مهمون داشتم.سنمم کمه خیلی اذیت میشم الان دوشبه دیگه واقعا کلافم کرده الانم رو پامه و هرکاریش میکنم نمیخوابه چیکار کنمممم😭😭

وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂

طبیعیه گلم

طول میکشه تا خوابش تنظیم بشه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز چهل روزش نشده رو پا میخوابونیش؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

عوووووووووو چهارماهش ک شد راحت شبامیخوابه یکم دیگه صبرکن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

رو تغذیت بیشتر دقت کن 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

ی نصیحت بهت بکنم بعد کلی دعام کن

از الان عادتش نده روپات بخوابه یا تکونش بدی یا راهش ببری بخوابه

قشنگ بخوابونش سرجاش

شبا لامپا خاموش تی وی خاموش

بزار از همین حالا با مفهوم شبو روز اشنا بشه

شاید دل درد داره عزیزم نبات داغ یه قطره چکان گرم بهش بده آروم میکنه

وااای نه بچه هنوز معده و رودهاشو خیلی ضعیفه حتی ابم نباید بخوره اصلا اینکارو نکنین

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

شاید سیر نمیشه سنگین نمیخوابه ...

خوب آروغش رو نگرفتی .

زیرش خیسه 

وقتی شیر میخوره حدود بیست دقیقه پشتش رو بمال یا بزن که بزنه اگرم زد به کارت ادامه بده تا شیر هضم بشه سر دلش نمونه 

صلوات هم بفرست .با وضو شیر بده خیلی تو ارامش بچه تاثیر داره