sanazmma مدیر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 عنوان کیست سینه | مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 37 پست سلام دوستان من کیست سینه دارم چندتا کیست کوچک بهم چسبیده ویتامین ای میندازم روزی یک عدد اما سر وقت نمیندازم کسی بوده کیست سینه داشته باشه و خوب شده باشه وچیکار کنم خوب شه چیا بخورم 1398/09/15 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 نگرانی طبیعیه. ولی اون چیزی که دکترا بهش اهمیت میدن توده ست. کیست یه چیز عادیه. خدا خودش کمک کنه همش دل نگرانم
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 من حدودا چهار پنج سالی دارم خوش خیمه از ۳۵ سال هر شش ماه سونو میدم یه چندتایی اضافه شده ولی ... دکتر جراح سینه برم
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 من حدودا چهار پنج سالی دارم خوش خیمه از ۳۵ سال هر شش ماه سونو میدم یه چندتایی اضافه شده ولی ... و اینکه خیلی دستکاری میکنم هم خودشو هم اطرافشو ضرر داره
_♥ممول_♥17883 عضویت: 1392/11/07 تعداد پست: 1660 خدا خودش کمک کنه همش دل نگرانم پستان فیبروکیستیک و و کیستهای چربی تو درصد بالایی از خانومها هست و گاهی اصلا متوجه نمیشنترس نداره فقط یه دکتر جراح عمومی برو و تحت نظر باش عزیزم بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 برا شنا هم کوچیک بود یا بزرگ .اصلا تغییری نکرده کوچیک بشه یا بزرگ بزرگه اما من دیگه نرفتم دکتر به حال خودش رهاش کردم واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
_♥ممول_♥17883 عضویت: 1392/11/07 تعداد پست: 1660 دکتر جراح سینه برم جراح عمومی عزیزماگه تهران هستی که برو کلینیک بیماریهای پستان تو خیابان انقلاب بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 پستان فیبروکیستیک و و کیستهای چربی تو درصد بالایی از خانومها هست و گاهی اصلا متوجه نمیشن ... اهان باشه گلم ممنون من میرفتم پیش دکتر زنان زایمان
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 جراح عمومی عزیزم اگه تهران هستی که برو کلینیک بیماریهای پستان تو خیابان انقلاب نه تهران نیستم تبریزم
_♥ممول_♥17883 عضویت: 1392/11/07 تعداد پست: 1660 و اینکه خیلی دستکاری میکنم هم خودشو هم اطرافشو ضرر داره نه دیگه وَر نرو باهاشَضربه و فشار نباید بخوره بهش بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 بزرگه اما من دیگه نرفتم دکتر به حال خودش رهاش کردم ان شاءالله خوب مبشه .ان شاءالله بچه دار میشی شنیدم بعد حاملگی از بین میره
_♥ممول_♥17883 عضویت: 1392/11/07 تعداد پست: 1660 اهان باشه گلم ممنون من میرفتم پیش دکتر زنان زایمان نه عشقم ربطی به دکتر زنان ندارهاغلب همین اشتباه رو میکنندرحالیکه مربوط به دکترهای جراح عمومی میشه بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 نه دیگه وَر نرو باهاش َضربه و فشار نباید بخوره بهش نمیدونستم برا همون از ترسم همش ور میرفتم باهاش ببینم جای دیگمم هست برا همون از پریروز درد دارم هرزگاهی
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 ان شاءالله خوب مبشه .ان شاءالله بچه دار میشی شنیدم بعد حاملگی از بین میره مرسی گلم،، بله منم شنیدم انشالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 چیزه مهمی نیس نگرانش نباش واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
sanazmma مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 81 مرسی گلم،، بله منم شنیدم انشالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه ان شاءالله گلم زودی دامنت سبز شه