2777
2789
عنوان

کیست سینه

3416 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من کیست سینه دارم چندتا کیست کوچک بهم چسبیده ویتامین ای میندازم روزی یک عدد اما سر وقت نمیندازم کسی بوده کیست سینه داشته باشه و خوب شده باشه وچیکار کنم خوب شه چیا بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نمیشه عزیزم کنترل میشه و طی چند سال مصرف مداوم ویتامین ای میگن که کوچک میشن ولی خب قطع کنی بعد ...

برا من چندتا کوچیک هست بهم چسبیده اخه یکی میگفت مال اون اندازه گردو بوده وخوب شده

الان درد داری که روزی یکی میخوری؟

درد نداشتم اما از دیروز هرزگاهی بالای سینم درد میکنه مال سمت راست هم درد میکنه در حالیکه تو سمت چپ کیست دارم و هرزگاهی از دیروز درد داره

چایی قهوه کلا کافئین نخورین  یا خیلی کم بخورین قرص ویتامین ای بخورین مشکلی نیست

مممنون عزیزم .یعنی چایی اصلا نخورم اخه یه جورایی معتادم به چایی کمش کردم اما دیگه روزی دو لیوان نخورم سردرد میگیرم 

منم چن ساله دارم اوایل ویتامین ای میخوردم چاق شدم قطع کردم حالام بعضی وقتا درد میگیره

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

من حدودا چهار پنج سالی دارم

خوش خیمه 

از ۳۵ سال هر شش ماه سونو میدم یه چندتایی اضافه شده ولی از بین نرفتن

درد هم دارم یعنی اغلب ماه ها درواقع

ویتامین ای هفته ای سه تا ۴۰۰

عصاره ی گل مغربی  و امگا۳ هم مصرف میکنم

درمان قطعی نداره عزیز

فقط خودت هر ماه بعد پریود معاینه کن تحت نظر دکتر جراح هم باش 

رعایت غذایی هم به کم شدن دردها خیلی کمک میکنه 

بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥