2777
2789
عنوان

آخرالزمان

287 بازدید | 18 پست

بچه ها به نظر شما هم الان مردها کمتر از زن ها شدن یکی از نشانه های آخرالزمان اینه منم هر چی دارم توی فامیل و دوست و آشنا میبینم همینجوری شده

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نشمردم ببينم مردا كمترن يا زنا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ی نشونش اینه ک دخترا خودشونو شبیه پسرا میکنن و برعکس

بله اینم هست

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
من نشمردم ببينم مردا كمترن يا زنا

نه حالا خب چشمی متوجه میشه آدم

میگن ازنشانه های نزدیک ظهورامام زمان فقط پنج تاش مونده بقیش اتفاق افتاده 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بله

نه فکر نکنم ربطی داشته باشه...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

اون پنج تا چیه؟ 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
اون پنج تا چیه؟ ما الان امادگی همه چیو داریم انواع و اقسام بلا سرمون اومده اونا رو هم تحمل کنیم زودت ...

نمیدونم دقیق ..ان شاءالله زودتراتفاق بیفته.

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم