2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این ازم خاستگاری کرده بعد من میگم پسوردتو بده نمیده .از دایرکت هاش اسکرین میفرسته میگه ببین هیچک ...

وقتی شما یهو میگین پسوردتو بده شاید فکر کنه بهش

بی اعتماد هستین و یا دوست نداره پیام های شخصی و خانوادگیش رو ببینید و یا واقعا چیزی هست که نباید شما ببینید 

نظر شخصی خودم اینه اگه واقعا دوست داشتنش واقعی باشه چیزی برای پنهان کردن نداره 

خیلی حواست رو جمع کن 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
ميدوني من شوهرمو هر شب مياد فيس بوكو واينستاش رو چك ميكنم از عوارض ني ني سايته😪🤣🤣🤣🤣

نه خواهر ی بار ۳ سال پیش دوست شدم باهاش اون خدمت بود من دانشگاه بعد اکانتشو هک کردم دیدم با کلی دختر حرف زده بعد گفته داداشم بوده 

داداشه هم ی مدت بهم پیام میداده عین کنه بود 

سر داداشش کات کردم 

الان بعد از ۳ سال برگشته میگه بیا ازدواج کنیم

وقتی شما یهو میگین پسوردتو بده شاید فکر کنه بهش  بی اعتماد هستین و یا دوست نداره پیام های شخصی ...

میگه میترسه ابروریزی کنم اون شب که هکش کرده بودم همه دخترا رو انفالو کردم و عکس خودمونو گزاشته بودم استوری😅

میگه میترسه ابروریزی کنم اون شب که هکش کرده بودم همه دخترا رو انفالو کردم و عکس خودمونو گزاشته بودم ...

😂😂😂 ازت خوشم اومدها

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
😅😅😅والا  شانس اورده راجع به مثبت هجده حرف نزده بود  فقط گفته بود سلام خوبی

من يه بار هك كردم از يكي خواهش كرده بود بره باهاش حرف بزنه كه برگرده خون به پا كردم ها 😂😂😂😂😂اخرش گفت گوه خوردم البته دوستش مال مجردي بود وخواهش هم كه كرده بود مجرد بود فقط گير دادم كه برو پيش همون چرا منو بدبخت كردي🤣🤣🤣😂😂

من يه بار هك كردم از يكي خواهش كرده بود بره باهاش حرف بزنه كه برگرده خون به پا كردم ها 😂😂😂😂😂اخر ...

بهش میگفتم چرا با دخترا حرف میزنی میگفت من حرف نمیزنم

بعد رفتم تو اکانتش برا خودم پیام نوشته بودم پشماش ریخته بود 

هی میگفت لامصب بگو چطوری پسوردمو عوض کنم من یادم رفته 😅😅😅