2777
2789
عنوان

بیاین هر چی میخواین بگین...

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 50 پست
حالا چیکار کنیم 

شوهر من تو این بارون رفت یه چی بخره منو سیر کنه 😁

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با یکی دوستم بهم گفته داره تا چند وقت دیگه از ایران میره بعد باخنده بهم گفت توهم کارتو بکن باهام بیا ...

الکی گفته،  

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

دلا امشب سفر دارم 

چه سودایی به سر دارم

حکایت های پر شرر دارم

چه بزمی با تو تا سحر دارم

شوهرم رفته حموم داره اینو می خونه 😐😐

خیلی قشنگ می خونه چیزی نمونده احساسی شم گریه کنم😰😰

وقتی تو رفته باشی... ناقص میماند زندگی.  بعد از تو تا همیشه این قصه ناتمام است💔
پس تو فیلم ها نشون میده خانم ها نمیخورن😇

فیلم غلط کرده 

فعلا که من دارم میترکم😂😂

من خونه می خوام مشاور املاکی ها هم اذیت میکنن دعا کنید

یاد چند ماه پیش خودم افتادم دنبال خونه بودیم، چقدددد  دوران پر استرسی بود، وقتی داشتیم قلنامه مینوشتیم اومدم بیرون بنگاه از استرس پاهام میلرزید زنگ زدم مادرم، صداش رو شنیدم اشک میریختم، ولی خدا یجور باحالی جورش کرد که باورم نمیشد

دلا امشب سفر دارم  چه سودایی به سر دارم حکایت های پر شرر دارم چه بزمی با تو تا سحر دارم شوه ...

شوهره خواننده، عوضش صدا شوهر من افتضاحه 😁

شوهره خواننده، عوضش صدا شوهر من افتضاحه 😁

شوهر من صداش خوبه ولی هنر های دیگه اش افتضاحه مثلا حتی به اندازه سر سوزن استعداد خوشنویسی نداره😁😁

من که طرف شما رو ندیدم عزیزم اما به من خیلی جدی گفته بود من داشتم به پیشنهادش فکر میکردم😁😁

فک کن جدی گفته،  و تو هم کسی جلوت رو نگرفته باشه، دوست داری مهاجرت کنی؟ یا ایران رو ترجیح میدی؟

من ک اگر دلبستگی خانواده نبود میرفتم