2777
2789
عنوان

بیاین هر چی میخواین بگین...

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچییییی نخوندم فردا میانترم داریم خدا کنه کنسل شه🙏🙏🙏😢😢 حال جسمیمم زود خوب شه🙏🙏

بخون تا صبح

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

کجایی که خیللیی تنهامممم🥺🥺😭😔😔

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
کاظم جونمممممم خواهش میکنم منو دوست داشته باش بیا خواستگاریم بخدا واسه اون روز لحظه شماری میکنم  ...

کاظم خواهش میکنم بیا این دخترمون رو خوشبخت کن

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
دلم‌پیتزا میخواد  امشب چه جوری بخوابم

وای شوهرم امشب بردمون بیرون شام پیتزا تا خرخره خوردم ها

انقدر خوردم که بهش فک میکنم حالم بد میشه

وقتی تو رفته باشی... ناقص میماند زندگی.  بعد از تو تا همیشه این قصه ناتمام است💔

با یکی دوستم بهم گفته داره تا چند وقت دیگه از ایران میره بعد باخنده بهم گفت توهم کارتو بکن باهام بیا به نظرتون پیشنهادش جدی بود یا همینجوری شوخی اخه میدونه اجازشو ندارم خیلی ناراحتم 😭😭🤦🏻‍♀️

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود