2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

1278 بازدید | 90 پست

کسی تجربشو داره آیاعمل کردید کدوم بیمارستان باکدوم دکتر دوست جونیام بیاید بهم کمک کنید .سنگ صفرا دارم وباید جراحی بشم ولی خییییلی میترسم ازاتاق عمل وبیهوشی چیکارکنم هرکی تجربش وداره بیاد کمکم کنه مرسیییی😘😘😘🤩🤩

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان و بابای من داخل بیمارستان میلاد اصفهان ۴۵ دقیقه بیشتر طول نکشید

راست میگی ؟؟من خیلی میترسم چیکارکنم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
منم دارم 8 تا 3 میلیمتر فکر کنم دکتر گفت

درد نداری ؟؟

راست میگی ؟؟من خیلی میترسم چیکارکنم 

ترس نداره

بالیزر عمل کردن

دوسه تا سوراخ روشکمشون بود 

بعداز عمل حالشون خیلی خوب بود

مامانم مهر عمل کرد پیش دکتر مجلسی

مامانِ یِ گُل پسر

بزرگن‌و ۱۴ تا  ولی دردش کمه جزئ  وقتی چیزای چرب میخورم

مال من ۱۵ تا ۳میلیمتری هستن من بعداز خوردن غذای چرب وسنگین معده دردمیگیرم که به پشتم میزنه به من گفتن حتما جراحی کنم چطور به شمانگفتن؟

ترس نداره بالیزر عمل کردن دوسه تا سوراخ روشکمشون بود  بعداز عمل حالشون خیلی خوب بود مامانم ...

کدوم بیمارستان چقدر بستری شدن 

درد شما به چه صورت هست من اگر چرب بخورم سنگین میشه

من بعدغذای چرب معده درد ودل درد شدید میگیرم خیلی بده