2777
2789
عنوان

ضایییییع شدم

535 بازدید | 25 پست

من مذهبی و با حجابم 

و به هیچ نامحرمی دست نمیدم.

امروز عروسی دختر عموم همچی عالی بود

موقه خداحافظی با عروس دست انداختم گردن عروس و گریه کردیم. چشام برا گریه تار بود و هول بودم و دستمو جلوم نگه داشته بودم(مثه احمقا) .

داماد فک کرد میخام دست بدم😨بعد یواش با نوک انگشتام دست دادیم😨 فقط فرار کردم فرارررر

تو دوررررربین افتادم 

تو فیلم ببینن کلی حرف میاد پشت سرم 

💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوك انگشتات چطوري رفت توو دست داماد؟

نميديدي يعني؟😅

بنظر من كه خيلي طبيعيه اصلا مهم نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حاااالم خرابه چنان هول کردم نفهمیدم چطوری دست دادم منکه به عمرا به فامیلا خودمم دست ندادم فامیلا ه ...

برا دختر عموت توضیح بده بگو اون تیکه رو دربیارن از تو فیلم

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
مگه دخترعموت میرفت اسیری که گریه کردی؟؟؟    

خیلی مظلوم ازدواج کرد  و شوهرش: بی کار و خان ادش افتضاح و ... قدش ۱۵۰!!

و یه ور هم جای باباش خیلی خالی بود که فوت شده

💖

ولی داماد چه منتظر بوده مگه هر دستی که دراز شده رو باید گرف😂😂😂

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
رابطه چندانی نداریم و مشکله بگم 😢 خیلی ضایع است مگه نه

من احتمالا یه نفر دستمو اینجوری بگیره همونجا توپ میرم روش خخخخ مام خیلی مذهبییم