2777
2789
عنوان

زندگیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 26 پست
ناراحتن بگن دیگه رودروایسی دارن مگه

کلا میخواد همه چی بر وفق مرادش باشه از چیزی خوشش نیاد فوش میده جدیدا. خب آخه منم ادمم اختیار هیچیمو نباید داشته باشم که آقا عصبانی نشه دهنش واز نشه 

این دیه نوبرسه یه اخلاق خوب نداره هر چی میبخشم بدتر میشه خیانت دروغ پنهون کاری بد دلی از خونه نمیذار ...

خداکمکت کنه.....بچه داری.....خودشون خیانت میکنن فکرمیکنن همه مثل اون زنا لاشین

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره بخدا نه بچه ندارم اما نمیتونم جدا شم همش پام میلرزه جراتشو ندارم

وای منم همش میگم کاش بچه نداشتم. واقعا خانواده ی خیلی خوبی دارم مطمئنم ازم حمایت میکنن ولی بچه و ابرو نمیزاره 

وای منم همش میگم کاش بچه نداشتم. واقعا خانواده ی خیلی خوبی دارم مطمئنم ازم حمایت میکنن ولی بچه و ابر ...

من اگه طلاق بگیرم داداشم نمیذاره سر کار برم و هی فامیل میان جلوچشام چرا طلاق گرفتی چرا شوهر نمیکنی حقت بود و خوشحالی نیکنن

هیچ
من اگه طلاق بگیرم داداشم نمیذاره سر کار برم و هی فامیل میان جلوچشام چرا طلاق گرفتی چرا شوهر نمیکنی ح ...

اون که حتما خوشحال میشن  فامیلا  مطمئنم.ولی تو خاتوادم میدونم خیلی اعصابم راحتره خیلی. الان همس استرس دارم که شوهرم چجوری میخواد برخورد کنه 

اون که حتما خوشحال میشن  فامیلا  مطمئنم.ولی تو خاتوادم میدونم خیلی اعصابم راحتره خیلی. الا ...

من مادرم هی میگه طلاق بگیر خانوادم میزنن تو سرم چون انتخاب خودم بوده

هیچ
واه مگه میشه  خب جوابشو بده

نمیشه چون بدترر میکنه  جلو بچم. بچم می‌ترسه. وگرنه اگه خودم بودم حالشو میگرفتم.جالبه دقیقا بعد باردارشدنم و اومدن بچه اینجوری بددهن شده راحت. میدونه نمیتونم از خودم دفاع کنم جلو بچه 

نمیشه چون بدترر میکنه  جلو بچم. بچم می‌ترسه. وگرنه اگه خودم بودم حالشو میگرفتم.جالبه دقیقا بعد ...

خب این طوری که نمیشه زندگی کرد اخرش که چی؟ 

باید یک کاری بکنی از این وضع خلاص شی

خب این طوری که نمیشه زندگی کرد اخرش که چی؟  باید یک کاری بکنی از این وضع خلاص شی

بخدا نمیدونم دیونه شدم اصلا. انگار داره عقده‌ای دوران بچگیشو که از اطرافیانش تحقیر شدرو سر من در میاره