بنظرتون چیکار کنم دلم نمیخواد طلاق بگیرم نه اینکه شوهرمو دوست داشته باشم فقط بخاطر خانوادم و بابام و آبرومون.شوهرم یه اخلاق بدی داره مدت یه ساله خیلی بد دهن شده سر کوچیکترین چیز حرفای رکیک بم میزنه جلو بچم بچمم گریه میکنه میفهمه دعوامون شده گاهی اوقات با اینکه 8 ماهشه. مثلا خواهرم گفت بیا یه مدت پالتومونو جابه جا کنیم منم گفتم باشه بعد شوهرمم دید دعوام کرد که برای چی لباساتونو جا به جا میکنید و بعدش که تنها شدیم شروع کرد به من فوش دادن و خانوادمو به فوش کشید. چند باریم منو زده که کارم به دکتر کشید یه بار ولی به هیچکی نگفتم خیلی ضعیفم😣
تو بچه داریم با اینکه کلی گفت کمکت میکنم که باردار شم ولی الان اصلا کمک نمیکنه بچه خودشو هلاکم کنه میگه ولش کن بزار اونقد گریه کنه خسته شه بخوابه. جایی میریم میشینه راحت سر سفره میخوره میره کنار گپ میزنه بل دیگران بچرو نمیگیره یه دیقه منم بخورم مگر اینکه دیگران به دادم برسن اوناهم تعجب میکنن
این دیه نوبرسه یه اخلاق خوب نداره هر چی میبخشم بدتر میشه خیانت دروغ پنهون کاری بد دلی از خونه نمیذاره برم بیرون عهد شکنی رو حرفاش نموند دست بزن اخلاق گند پولم نمیده دلم میخواد بکشمش