2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که خیلی جوانید  ما تا  دو سال  پیش  خوب  بودم  یک سالی  میشد  ده  روز یا هفته ای یبار  الان دو ماهه  زایمان کردم  دو هفته پیش  دیگه معلوم نیست کی بشه باز

مهم حقيقت ن ايجاده توهم

پس یعنی شما به این موضوع مطمینید؟؟؟ از چندخط نوشته  مطمین شدین که همسر استارتر سرش جایی گرمه؟چقدر راحت حرف میزنید

حرفای کوچیک ما میتونه دردهای بزرگی رو برای دیگران ایجاد کنه

چک کن دیگه  من گوشی نامزدمو همش چک میکنم  وقتایی که هم که باهاش دوست بودم چندبار مچشو گر ...

خیلی بده چه فایده وقتی بعد یک بار مچ گیری بازم به دفعه های بعدم ختم شده

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت
پس یعنی شما به این موضوع مطمینید؟؟؟ از چندخط نوشته  مطمین شدین که همسر استارتر سرش جایی گرمه؟چق ...

نخير اما وقتي همه دارن بهش ميگن هواپيمات جاش امنه و خيالت كاملااااا راحت باشه من براش چتر نجات ميسازم تا ب فكره سقوطم باشه ن مثل شما فقط براي دلخوشي طرف از چيزي ك خودتونم مطمئن نيستين خيالشو راحت ميكنيد

نخير اما وقتي همه دارن بهش ميگن هواپيمات جاش امنه و خيالت كاملااااا راحت باشه من براش چتر نجات ميساز ...

مثال بی ربطیه

امیدوارم هرگز تو این موقعیت ها قرار نگیرید

موفق باشید

مثال بی ربطیه  امیدوارم هرگز تو این موقعیت ها قرار نگیرید موفق باشید

اتفاق خيلي ربط داره منتها شما درك نميكنيد

منم اميد وارم شما هرگز تو موقعيتي قرار نگيريد ك تلقين ديگران باعث بشه عميق تر به خواب فرو برين

پس یعنی شما به این موضوع مطمینید؟؟؟ از چندخط نوشته  مطمین شدین که همسر استارتر سرش جایی گرمه؟چق ...

واقعا‌.‌..خصوصا تو روابط زندگی زناشویی نباید به همین راحتی نسخه پیچید....آخه تو فقط جمله ای از روابط طرفین رو می‌شنوی....بهتره درجهت نزدیک کردن وافزایش محبت طرفین حرف زده بشه

واقعا‌.‌..خصوصا تو روابط زندگی زناشویی نباید به همین راحتی نسخه پیچید....آخه تو فقط جمله ای از روابط ...

منم نظرم مثل شماست. حتی زمانی که مشاوره میرن ، بازم با یه جمله نتیجه گیری نمیکنن. اما اینجا بعضی کاربرها که حتی وارد زندگی مشترک هم هنوز نشدن چنان اداعای فضلشون میشه و نطق میکنن انگار زبونم لال خدا هستن و به همه چی وافق. درجا نسخه میپیچن و دیگران رو به دلهره های بزرگ میندازن. شتید خونده باشی که یه کاربر چه طور علیه گفته هام جواب میداد و رو حرفاش تاکید میکرد.

میدونی ما گاهی فکر میکنیم اتفاق فقط برای بقیه س برای ما نیست.