2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 85 پست
نمیدونه  من  تو جیبش پیدا کردم  یه  قرص  صورتی کمرنگ  و  اون یکی ...

این قرص تاخیری نیستا....دارویی که گفتی برلی درمان اختلال نعوذ هست الکی به شوهرت مشکوک شدی

خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قرص تاخیری نیستا....دارویی که گفتی برلی درمان اختلال نعوذ هست الکی به شوهرت مشکوک شدی

پس  تاخیری  چیه  ؟  ینی  کسی  که  تاخیری میخوره  اختلال نعوظ نداره

پس  تاخیری  چیه  ؟  ینی  کسی  که  تاخیری میخوره  اختلال نعوظ ...

والا اونو دیگه نمیدونم دارو زیاده برای تاخیری ...تاخیری کسایی میخورن که زود انزالی دارن ....ولی قرص سیلدنا فیل برای افزایش میل جنسی و کسایی که نعوذ نمیشن مثل شوهر شما هست

بهتره تو گوگل سرچ کنی و خوراکیهایی که برای درمان ناتوانی جنسی مفید هست دربیاری و بدی همسر جان نوش جان کنند ...یکمی زمان میبره صبور باش....به روش نیار چون روند کار رو بدتر میکنه ....

والا اونو دیگه نمیدونم دارو زیاده برای تاخیری ...تاخیری کسایی میخورن که زود انزالی دارن ....ولی قرص ...

نه  زود انزالی  نداره  ,  قبل  حاملگیم  میدیم  چند باری   که  زود  سست میشد قبل  ارضا من  , بعدم دیگه  رابطه  نبود  حالا بعد  از چند ماه که  رابطه  نداشته  گفتم  لابد  خیلی مشتاق باشه باز  یباری که  رابطه  داشتیم  دیدم  همون جور شد ینی  واقعا  نمیخواست بعد این همه مدت !

ممنون عزیزم. شما درگیر این مشکل بودید؟ 

نه عزیزم

ولی صمیمی ترین دوستم این مشکلو داره و جالبتر اینکه خودش شدیدااا گرمه و شوهره متاسفانه سرد

دکترم نمیره شوهرش

اینم مدام تو داروخونه ها قرصای مختلفو تست میکنه و بقول خودش اثرگذاری موقت دارن

تا جایی که این اواخر قرص B2میگرفت که گویا شدیدااا اعتیاد اوره و کلی مشکل پیدا کرد تا تونست قرصو ترک بده از شوهره

بنظرم عاقلانه ترین کار همون رفتن پیش دکتر ارولوژی یا س ک س تراپِ اگه دردسترستون هست

نه  زود انزالی  نداره  ,  قبل  حاملگیم  میدیم  چند باری   که ...

ربطی به حاملگیت نداره تو این سن ۴۰ سالگی طبیعیه حتی یکی از همکارای همسرمم این مشکل رو داشت ...که همسرم ازم پرسید اونموقع که من مشکل داشتم چیا استفاده کردم که برطرف شد که همکارش رو راهنمایی کنه ....خودت رو درگیر نکن....درست میشه ...فقط تقویت کن دارو هم باید طول درمان رعایت بشه تا اثر کنه

نه عزیزم ولی صمیمی ترین دوستم این مشکلو داره و جالبتر اینکه خودش شدیدااا گرمه و شوهره متاسفانه سرد ...

متاسفانه مشکل کوچکی نیست. ادمو خیلی اذیت میکنه. به نظر من شوهر ادم سرد باشه بهتر از اینه که زودانزالی داشته باشه. واقعا سخته

ربطی به حاملگیت نداره تو این سن ۴۰ سالگی طبیعیه حتی یکی از همکارای همسرمم این مشکل رو داشت ...که همس ...

خیلی  ممنونم  , من  خیلی  بهش  گیر میدم  و بهش  شک  کردم  هم  خودم  رو  اذیت میکنم  هم  اونو   , شما  که  اطلاع  دارید  بنظرتون  چی  بهش  بدم  , از نظر غذایی   و کی خوب میشه ؟  خیلی  ممنون  از لطفتون

متاسفانه مشکل کوچکی نیست. ادمو خیلی اذیت میکنه. به نظر من شوهر ادم سرد باشه بهتر از اینه که زودانزال ...

زودانزالی خودش باعث سردی میشه معمولا

دوست من همیشه میگه رابطه ی ما رفت و برگشتی نیست

فقط رفت داره

البته بقول خودش میگع شوهرش اصلا خیالش نیست

اما دوستم بخاطر طبع گرمش شدیدا ناراحته