2821
2789
عنوان

دلم شکست

149 بازدید | 25 پست

تو عقدم سه سال و‌نیمه... ب خاطر جای خونه ک قرار بود من تعیین کنم و یواشکی رف جایی ک خودش میخاد خونه ساخت تا منو تو عمل انجام شده بذاره عقدمون طولانی شده.. حالا باهاش قهرم...ی مدته طولانیه خرابیم بخاطر یسری مسائل و بددلی و فحش دادن و خسیس بودنش..ولی هنو ی هفته نشده نیازشو برآورده کردم...ولی ب خاطر ی حرف بدش دیگ راضی نیستم پیشش باشم..امروز پیام داد تو دوسم نداری فهمیدم بقیه بیشتر دوسم دارن..تو تمکین نمیکنی و‌من مرد هستم... میرم بد شم ولی شرعی..(منظورش صیغه ی)پاکت کردم از دلم...

منم ج دادم برو بد شو منم پاک کن از همه جات بی غیرت..

خطو شکوندم انداختم دور...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه بیشعور ه ،اینهنه سال بلاتکلیف نگه ت داسته تازه تمکین هم میخواد ،تو وطیفه نداری تو خونه ی پدرت نیا ...

حالا خسیس دیگ گفتم دهن ب دهنش نذارم..ک یسره وایه پول باهاش درگیر..ی انگشتر خاستم رف همه جارو پر کرد این منو واسه پول میخاد...

نفقه میده ک تمکین کنم آخه...فقط خژو شکوندم بره راحت گم شه ب عقده هاش برسه..پست کثیف

آروم باش یکی تو گفتی یکی ایشون  بنظرم تا قبل شب یلدا آشتی کنید حیف نیست تم یلدا نداشته باشید😍 ...

خطو شکوندم حرفش بد ریخت بهمم...آخه ینی چی من واقعا نمیخام همچین موجودی ک ب خاطر غریزه حیوونیش اینجوری رفتار کنه

آروم باش یکی تو گفتی یکی ایشون  بنظرم تا قبل شب یلدا آشتی کنید حیف نیست تم یلدا نداشته باشید😍 ...

فکر کردی ادم خسیس برای شب یلدا چیزی میخره برای استارتر چه برسه به تم ،کسی که الان فکر صیغه اس اصلا قابل اعتماد نیست 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
خطو شکوندم حرفش بد ریخت بهمم...آخه ینی چی من واقعا نمیخام همچین موجودی ک ب خاطر غریزه حیوونیش اینجور ...

مهم شمایی نه حرف من☺

شما الان هم راه پیش داری هم راه پس 

اگر با منطق دیدی میشه باهاش زندگی کرد حله و مبارکه

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
خب عقدم هستید الان تکلیف چیه؟؟؟

هیچی ۲۵وقت مشاور دارم میرم میگم‌مشکلمو ببینم چ راهنمایی داره..خودم نظرم طلاقه...با همه بدیاش باور کنین ی تا موشو با دنیا عوض نمی کنم هیچ وقت تو مشکلات نگفتم برم با یکی دیگه..ولی أین یکسره همه حرفش آینه ک میرم با صدتا دیگه

دوسش داری همسرتو؟از ته دل؟

ببین این حرفا و مشکلا تو همه زندگیا بین همه زن و شوهرا هست.

اینکه رفته یه خونه گرفته بی اطلاع تو،درسته کارش بدبوده،ولی خونه رو ببین اگ خوبه اشکال نداره قبول کن،بخدا اوضاع خیلی داغونه گناه دارن پسرا. گلم باهاش راه بیا.

دوستم الان یساله سر همین قضیه ک شوهرش بدون اطلاعش رفته خونه ای رو که وسعش میرسیده اجاره کرده،قهرکرده رفته خونه پدرش با بچش.

الان ب این نتیجه رسیده ک غلط کردم میرم همون پایینا میشینم حداقل سرخونه زندگیمم.

شمام باخونه کناربیا.

واس رفتارای بدشم ک صحبت کن ،شاید شمام بی تقصیر نباشی. بلخره هرکی یه عیبی داره