2777
2789
عنوان

در زندگیتون ....

460 بازدید | 16 پست

چجوری رفتار میکنید با شوهرتون؟؟

من عصبانی میشم سرش داد میزنم ، بهش فحش میدم،، هروقت دلم بخواد پا میشم صبحونه درست میکنم 

و بهش گفتم حق نداره بجز ضرورت ، با خانومای دیگه حرفی بزنه در محل کارش 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

وایشون قبول کردن؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شوهرم مثل دوستیم 

بحث کوچیک داریم ولی دعوا نه 

باهم دیگه قهر نمی کنیم

همیشه صبحونه رو باهم آماده می کنیم 

با هر خانمی حرف بزنه بهم میگه چون مربوط به کارش اکثر پرونده هاشو می‌دونم قضیه اشو بخاطر همین ناراحت نمی شم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

فقط کافیه اینو در نظر داشته باشین که اونم عصبانی بشه و سر شما داد بزنه و هر وقت بخواد بره سر کار چی ...

خب میخوام جلوی اتفاق بد رو از الان بگیرم 

نباید بهش رو بدم ک هوا برش نداره

بوی نم بارون 😍🌧️☔

ماشالله ی پا مردی واسه خودت زندگی متاهلی ک اینجوری نمیشه عزیزم یعنی چی ک هر موقع دلم میکشه صبحونه درست میکنم😕

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

خوشبحالتون چجوری عصبانی میشید؟؟😐😐😂😂

من شاید توی عمرم کلا ۲ بار عصبانی شدم☹✌

انقد دلم میخاس داد بزنم و هرچی دم دستمه بکوبم به دیوار که نگو😐😐😐

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
ماشالله ی پا مردی واسه خودت زندگی متاهلی ک اینجوری نمیشه عزیزم یعنی چی ک هر موقع دلم میکشه صبحونه در ...

یعنی بد کارام؟ 

ببین مثلا ی خانوم کتار مغازه شوهرم هست ، هرروز هی میاد ب شوهرم میگه بیا کرکره رو بکش پایین 

زورم میاد خب

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب میخوام جلوی اتفاق بد رو از الان بگیرم  نباید بهش رو بدم ک هوا برش نداره

خیلی معذرت میخوام ولی اینی که میگین خیالبافی و توهمی بیش نیس کسی که بخواد اون کارا رو بکنه میکنه ربطی به رفتار شما نداره اتفاقا با این رفتارای شما شاید اونم تشویق بشه که اونجوری باشه

حق را بشناس تا پیروان حق را بشناسی.
یعنی بد کارام؟  ببین مثلا ی خانوم کتار مغازه شوهرم هست ، هرروز هی میاد ب شوهرم میگه بیا کرکره ...

اگه خانم موجهی باشه ایرادی نداره بهش کمک کنه اما اگه ناجور باشه بزن لهش کن😂ما زنام ک ماشالله از صدتا کاراگاه بهتر ادما رو میشناسیم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁