2777
2789
عنوان

ویار شدید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوست پرتقال یک سره دم دستمه ولی بازم بوی غذا داغونم میکنه نمیدونم هنوز مشخص نیست هفت هفتم

مامان من سر داداش و خاهرام ویار شدید داشت هر بویی اذیتش میکرد.من اینقد نبود یعنی با بوی سیب بهتر میشدم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
باید چندبار بخوریم ؟برا  چه مدت حالمون رو خوب میکنه؟

والا من با وجود دمیترون حالم بد میشد. جوری که از در میومدم تو خونه خودم فک میکروم بو میاد داغون بودم. مامانم چند بار درست کرد بعد من رفتم اونجا خوردم سه چهار بار خوردم خوب شدم. یکم نمک و فلفل و آبلیمو بهش بزنی میشه خوردش.

سلام دوست عزیز

منم خیلی ویارم شدید بود انواع قرصایی که دکتر بهم دادو مصرف کردم فایده نداشت.سیرابی و زنجبیلو انواع میوه و بیسکویت هم بی فایده بود.فقط باید تحمل کنی.الان هفته بیستمم یکم بهتر شدم ولی نه کاملا.

خدایا فرج امام مارا برسان.
سلام دوست عزیز منم خیلی ویارم شدید بود انواع قرصایی که دکتر بهم دادو مصرف کردم فایده نداشت.سیرابی و ...

سلام عزیزم

منم فکر کنم مثل شمام متاسفانه انگار چیزی تاثیر نداره برام

فقط باید تحمل کرد😔

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
سلام عزیزم منم فکر کنم مثل شمام متاسفانه انگار چیزی تاثیر نداره برام فقط باید تحمل کرد😔

خیلی سخت میگذره ولی بالاخره تموم میشه.به خدا توکل کن.و به آینده امید داشته باش‌.انشاالله با اومدن کوچولوت همه این روزا رو فراموش میکنی.

خدایا فرج امام مارا برسان.
خیلی سخت میگذره ولی بالاخره تموم میشه.به خدا توکل کن.و به آینده امید داشته باش‌.انشاالله با اومدن کو ...

چشم عزیزم ممنونتم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ