2777
2789
عنوان

9 تجربه برای خرید و فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 30729 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزان من تا به حال طلا می گرفتم کلی می گشتم و آخرم دقیقا اونی که میخواستم نبود حتی برای حلقه ازدواجم پشتش رو مجبور شدیم چسب بزنیم و فیت دستم نبود. اما با طلاسازی آشنا شدم که برای شما هم آدرس و شماره اشون رو میذارم خودتون کارهاشون رو ببینید قیمتهاشون هم من مقایسه کردم چون مالیات نمیگیرن و طلا عمده می سازن قیمتاشون کمتر از جاهای دیگه بود و سفارش و خرید و فروش آنلاین و اینترنتی طلا هم می تونید داشته باشید تا ارسال هم کنند

طلاسازی و طلافروشی آپر واقعا یکی از بهترین طلاسازی و طلافروشی های تهران که در خیابان جمهوری هست ، کارشون ساخت طلا و جواهر سفارشی ، خیلی تمیز و دقیقا همون عکس ژورنالی که داده بودم رو تونستن برام بسازن و از این بابت خیلی خوشحالم که یه طلافروشی معتبر در تهران پیدا کردم که کارشون واقعا عالیه. این پیج و شمارشون می تونید با خیال راحت خرید طلا و سفارش طلا ( گردنبند طلا ، انگشتر طلا ، نیم ست طلا ، سرویس طلا ، آویز طلا ، دستبند طلا ، پابند طلا و... ) بدید

https://uperjewelry.com/

@uperjewelry

09125228353

02166713229

سلام مطالبتون خیلی برام مفیدبود،فقط یه سوال،چراتوی اینترنت که نگاه میکنم طلا ومیزنه یک‌میلیون وهشتاد،بعدتابلوطلافروش نوشته یک‌میلیون دویست وخورده ای.ویه سوال دیگه،خواهرم پنج تاالنگوکه چهل وچهارگرم وهفتادسوت هست روخریده،شصت میلیون،وقیمت هرگرم طلایکمیلیون ودویست وهشتادوپنج بود،آیاخوب خریده یاگرون؟

من پول زیاد که داشته باشم از مغازه طلا میخرم ولی برای پول کم برنامه میلی رو نصب کردم باهاش خورده خورده طلا میخرم حتی شده مثلا ۲۰ سوت، ۳۰ سوت، هرچقدر پول تو جیبیم زیاد بیاد، برا خودم پس اندازه کم کم زیاد میشه، ارزش پول هم حفظ میشه، چون کارمزدش نیم درصده اصلا رو مبلغ پرداختی معلوم نیست برا همین به صرفس.هر وقت زیاد بشه میفروشم تا بتونم انگشتری چیزی بخرم. شمام اگه برنامش رو نصب کردین کد معرف منو بزنید هم خودتون ۵ سوت هدیه میگیرید هم منmilli-gk20u

مرسی که تجربه خریدتو با ما در میون گذاشتی بنظرم خیلی کمک میکنه به کسایی که میخوان وارد کسب و کار بشن .اگه قصد خرید طلا  دارین، مخصوصاً به صورت طلا عمده برای فروشگاه یا مغازه یا حتی هدیه دادن با قیمت بهتر، یه سایتی هست به اسم «اسشو» که من ازش خرید داشتم، انصافاً کیفیت کاراش خیلی خوب بود و قیمتاشم منصفانه‌تر از بازار بود. چون خودشون تولیدکننده‌ان، قیمت عمده‌شون خیلی به‌صرفه درمیاد. برای من که دنبال خرید عمده بودم، خیلی به‌درد بخور بود. این لینک سایتشون

assho.ir