2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

98 بازدید | 14 پست

سلام بچها دیشب خواب دیدم مردم داشتن منوتوقبرمیزاشتن هرچی به بابام میگفتم بابا من نمردم زندم بچهام کوچیکن گناه دارن اصلا صدامونمیشنید توی خوابم یادعذاب  قبرخواهرم وعمم افتادم تعبیرش چی میتونه باشه

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یک مرحله تو زندگیت عبور میکنی برات خیره ممکنه از چیزی دل بکنی یا از کاری

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از یک مرحله تو زندگیت عبور میکنی برات خیره ممکنه از چیزی دل بکنی یا از کاری

انشالله خیره

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 
انشالله خیره

شک نکن که همینه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممنون ازلطفت که وقت گزاشتی وجواب دادی

🌹

خیره ان شاءالله منم از تین خوابا دیدم قبلا

انشالله که خیره توخوابم خیلی گریه کردم همش یادبچهام بودم پسرم ۱یال و۲ماهشه میگفتم اون کوچیکه شیرمیخوره به یچهام رحم کنید

انشالله که خیره توخوابم خیلی گریه کردم همش یادبچهام بودم پسرم ۱یال و۲ماهشه میگفتم اون کوچیکه شیرمیخو ...

ان شاءالله طول عمر باعزت و برکت و سلامت داشته باشی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی