2777
2789
عنوان

کاش دنیا دست زنها بود

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
اون موقع دنیانابود میکردیم😂

نه بابا کلی گل و باغ بود و کلی چیزا رنگی میشد

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید داز  زنا اینجا ی خانواده شوهرو نمی تونن اداره کنن اون وقت کشور دنیا

زنهامدیر های قابلی هستن ما مدیر محل کارمون خانمه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
😊👌

یه دونه فرمانداری شهر کوچیک دادیم دستتون درعین ناجوانمردی مردمو به رگبار بستین و خیلی راحت مثل آب خوردن دستور تیر را صادر کردین

حالا فرض کنید همه جهان دستتون بود یه روزه نابودش میکردین خخخخخ

البته بعضی زنها واقعا به صدتا ما مردها می ارزن ولی خانوما متاسفانه اکثرشون احساسی هستن 

اتفاقا دنیا دست زنها بود جنگها بیشتربود زنها طمعکارن

باور کن مردها رو ترور میکردن ببین الان نی نی سایتو میگن مال خودشونه همش گزارش میزنن برا مردها 

یه روز تووباغ وحش رفته بودم تو بریه شیر                   یه شیر تو قفس                                                        همون روز تو دلم گفتم                                             یه شیر مرده  بیرون قفس                                           بهتراز صد شیر زنده تو قفس 
آره این نظر منه اینجا بخش تبادل نظره منم نظرمو گفتم 😃

خب منم همین گفتم 😊

عالی بود👏👏👏

از پس ی خونواده شوهر برنمیان چه فایده😆

عزیزم نظرات و عقاید  همه قرار نیست مثل هم باشه نظر شما هم محترم

ببخشید داز  زنا اینجا ی خانواده شوهرو نمی تونن اداره کنن اون وقت کشور دنیا

والا من و خیلی های دیگه مثل من رابطمون با شوهر و خانواده شوهر کاملا اداره شده و صمیمیه اتفاقا ..جامعه اماریتون از کل زنان جهان همین سایت فکستنیه یعنی؟

شما کشوری رو سپردین دست خانومی تا ببینی میتونن اداره کنن یا نه؟

زنان با دستی گهواره و با دستی دیگر دنیا را میچرخانند..ناپلئون بناپارت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مخلوق ک خداست  زن و مرد هم کنار هم واسطه 😐 نه که زن خالق باشه🤦🏻‍♀️ ولی درسته ک ما خانما ه ...

عزیزم این جمله یک کتابه فلسفی دینی نکنیم تاپیک چون زن بچه به دنیا میاره از اون لحاظ میگن خالق نمیدونم من کم کم دارم از زدن تاپیک تو سایت پشیمون میشم تاپیک عشق و دوست داشتن زدم چندلحظه قبل یکی گفت قفل کن نمیدونم چرا باید تاپیکی که از عشق میگه را قفل کنم یا این تاپیک نمیدونم شاید دوباره لازمه مدتی از سایت برم گویا تو سایت تازگی ها بایداز خانواده شوهر وجاری و این مسایل فقط تاپیک زد اینا را کلی میگم نه در جواب شما 🤔

عزیزم این جمله یک کتابه فلسفی دینی نکنیم تاپیک چون زن بچه به دنیا میاره از اون لحاظ میگن خالق نمیدون ...

جمله ای ک درست نیست 

واقعا چرا باید جذابیت داشته باشه!😐

چقد احساسات یکم عقل لطفا😑

« بر دشمن مرتضی علی لعنت »