2777
2789
عنوان

هک ت ل گ ر ا م

120 بازدید | 14 پست
من از صبح وقتی وارد برنامه ت ل گ ر ا مم میشم همش میزنه کانکتینگ پیامم هم نمیرسه یعنی کنار پی امم ی شکل ساعت میفته یعنی اینکه ارسال نشده وارد قسمت سیتینگ هم ک شدم کنار بعضی از گزینه ها زده لودینگ بعضیاشونم ک نزده وقتی میخوام بازشون کنم مینویسه کانکتینگ و باز نمیشه، ممکنه هک شده باشم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Setting_privacy_active section توتل گر ام‌ برو تو این مسیر اگه غیر از مدل گوشی خودت مدل دیگه ای نوشته ینی هک شدی اگه فقط مدل گوشی خودت باشه هک نشدی
دوستدارم خدا جمله ای که بهم حس آرامش میده ....
درود بر شما سرکار خانم هانی بله امروز قطع شده . در این تاپیک عرض کردم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1284829 ضمنا هک که به این راحتی نیست که مردم روی هر چیزی اسم هک میذارن. بهتره عرض کنم چیزی به نام هک تلگرا م وجود نداره و از این بابت خیالتون راحت باشه تا الان تو دنیا کسی موفق به هک کردن تلگرا م نشده و خودش شرکت مسابقه برگزار میکنه و جایزه میلیاردی میده به کسی که بتونه هکش کنه. هرجایی دیدین دارن تبلیغ هک تلگرا م می کنن مطمئن باشید فقط قصدشون کلاهبرداریه. موفق باشید
شرکت گسترش ارتباطات روماک | خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب، سامانه پیامک، طراحی وبسایت و فروشگاه اینترنتی، راه اندازی شبکه و دوربین، فروش و تعمیر ماشینهای اداری و تجهیزات مخابراتی، آموزش مفاهیم شبکه، مشاوره و ارائه راهکار در زمینه امنیت و نفوذ، صدور مدارک بین المللی شبکه | باشگاه کاربران(انجمن آموزشی) | ربات تلگرا م  | کانال تلگرا م | گروه تلگرا م