2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 86 پست
اگه کسی اینارو بخوره باردار نمیشه؟

به بارداری ربطی نداره اگه عقب انداخته باشی و حاملم نباشی اینارو بخوری کمک میکنه زودتر پریود بشی که اسی میگه تست زده منفی بوده من عقب میندازم میخورم خوبه ولی اینسری دو ماه عقب انداختم رفتم دکتر امپول داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید ادم از کجا و چجوری میفهمه که رحمش واسه بارداری و بچه دار شدن اماده است؟

نمی‌دونم دقیق دیگه میگن درد زیاد پریودی اینه که رحمت آماده بچه دار شدنه داره بخاطر بچه اونجوری درد می‌کنه بعدش هم زیاد عقب جلو بره پرینتر هم همینطور البته این نظر منه ها

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔

من 1 ماهه از موعدم گذشته و خیلی ام حواسمون هست که باردار نشم البته من کلا پریودی هام نامنظمه

بی بی هم زدم منفی بود 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بیبی چک معمولن چهل روز ب بعد مشخص میکنه ...خاستی بزنی صب ناشتابزن بهترجواب میده

چهل روز بعدو از کجا آوردین؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سریا روش نوشته ۷ روز بعد نزدیکی

ولی معمولا بین ۱۰ تا ۱۴ روز کامل نشون میده

من مجردم ماهی سه بار پریود میشم چیکار کنم      

تو چون جلوگیری نداشتی بارداری😂😂😂البته اینکه رابطه ای هم نداشتی که بخوای جلوگیری کنی بی تاثیر نیست😂😂😂عزیزم دکتر برو یا عطاری بهت دارو میده مرتب میشه

استارتر ممکنه بخاطر خیلی چیزا میشه  جلو عقب بیفته همین که استرس داری خودش عقب میندازه تو خونه تخم شوید داشته باش اینجور موقعا بحوشون بخور

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
چهل روز بعدو از کجا آوردین؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سریا روش نوشته ۷ روز بعد نزدیکی ولی معمولا بین ۱۰ تا ۱۴ روز ...

چهل روز میشه ده روز بعد پریودی دیگه!

اخه باید از پریود یه هفته بگذره البته که بعضیا زودترم نشون میده ولی اغلب میزان هورمون بعداز پریودی میره بالا

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
چهل روز میشه ده روز بعد پریودی دیگه! اخه باید از پریود یه هفته بگذره البته که بعضیا زودترم نشون ...

نه عزیزم اینطور نیست.

من یه بار سر ۱۵ روز بعد رابطه زدم مثبت نشون داد.

۱۰ تا ۱۴ روز به بعد نشون میده