2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

184 بازدید | 13 پست

امروز عقد دخترخاله ام هست. توی محضر هست البته. 

و به اندازه ۴۰ نفر مهمون دعوت کردن.

من  خودم عقدم و با شوهرم از هم دوریم.

به خاطر کمبود جا شوهر من و برادرامم دعوت نکردن.

شهر خاله ام اینا تهرانه و ما دو ساعت باهاشون فاصله داریم. شوهرمم تهرانه، اگه دعوت هم میشد کلا نمیتونست بیاد چون امروز با موکلش قرار داره.

البته من بهش نگفتم دعوت نشده، گفتم دعوت شدیم بیا با هم بریم. میخواستم راضیش کنم بعد به دخترخالم بگم دوست دارم شوهرمم بیاد که میدونم حتما قبول میکرد. ولی شوهرم چون کار داشت راضی نشد بیاد.

قرار هست بعد از ظهر بریم شب برگردیم.

به نظرتون من برم؟ دخترخالم خیلی باهام صمیمیه میدونم ناراحت میشه

از یه طرفم حوصله ندارم برم.

شوهرم نمیدونه دعوت نشده.

Dance me to the end of Love...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعوتم بود نمیشد بیاد . پس برو خیلیم بهت خوش میگذره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوب برو عزيزم و خوب شد كه همسرت متوجه نشد دعوت نشده خودشم كار داشت همه چي رديف شده شوهرتم ناراحت نميشه.

اما اينكه به زور ميخواستي شوهرتو دعوت كني كار خوبي نيس

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خوب برو عزيزم و خوب شد كه همسرت متوجه نشد دعوت نشده خودشم كار داشت همه چي رديف شده شوهرتم ناراحت نمي ...

نمیدونم

حق با شماست

من تا حالا این کارو نکردم

ولی خب چون شوهرم به خاطر کارش نمیتونه بیاد توی بعضی از این مراسما دوست داشتم این بار باهم باشیم

Dance me to the end of Love...
نمیدونم حق با شماست من تا حالا این کارو نکردم ولی خب چون شوهرم به خاطر کارش نمیتونه بیاد توی بعضی ...

ميدونم عزيزم هنوز بي تجربه اي.به مرور ياد ميگيري چطور رفتار كني كه نه سيخ بسوزه نه كباب 😁

انشالله مراسماي بعدي باهم شركت ميكنيد فرصت زياده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه