2777
2789
عنوان

شوهرم

135 بازدید | 11 پست

وقتی جهاز منو میخواستیم بیاریم خونه م، شوهرم گفت من هیچ لیستی رو امضا نمیکنم، واسه من صورت جهیزیه ننویسین که امضا کنم،منم به خانواده م گفتم، ولی بابام بدون اطلاع من ،روز جهاز، برد امضا کردن، شوهرم بعدش خیلی ازم طلبکار شد و دعوا کرد باهام ، که تو خونه ی خودم جلوی روش پاره کردم کاغذ

حالا امروز جهاز دختر خواهرشو میخوان ببرن، شوهرم نشسته پایین خونه ی مامانش، با خواهرش همچین دقیق لیست مینویسه ، هر میگه اینو یادتون نرفته، اون و نوشتین . 

یه جواریی بهم برخورد رفتارش

متنفرم از چیزی ب اسم شوهر همشون فکر خودشون و ننه باباشونم 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

و خانوادشون 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروش بیار بگو حتمن

متنفرم از چیزی ب اسم شوهر همشون فکر خودشون و ننه باباشونم 

اره ، من که بهم برخورد اومدم بالا خونه ی خودم، اون نشسته پایین با خانواده ش لیست جهیزیه مینویسن

فقط خانواده ی خودشون آدمن

اره ، من که بهم برخورد اومدم بالا خونه ی خودم، اون نشسته پایین با خانواده ش لیست جهیزیه مینویسن فقط ...

همشون همینن بخدا بهش بگو ننویس خیلی بده لیستو امضا کردن بزار بفهمه

اره ، من که بهم برخورد اومدم بالا خونه ی خودم، اون نشسته پایین با خانواده ش لیست جهیزیه مینویسن فقط ...

شما هم بشین از دوباره لیست رو بنویس ببر پایین بگو امضا کن این لیست جهیزیه منه که بخاطر اخلاق گندت پارش‌ کردم

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
بگم من فکر میکردم رسم امضا کردن لیست جهیزیه ندارین، فکر میکردم زشته واستون

اره بگو والا  درسته کار از کار گذشته ولی حداقل بزار بفهمه کارش بد بوده

سلام 

گفتین یا نه ؟😡

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..