2777
2789
چرا؟چی شده که اینجوری فک میکنی؟

قبلا خیلی اینجا پست گذاشتم 

کسیو دوست دارم که قبلا عقد ناموفق داشته ، تو این یک سال و نیم اخیر هر کاری کردم پدر مادرم ببیننش راضی نشدن ، فقط یه بار حتی ببیننش 

دیگه نزاشتن  سرکار برم 

همیشه دختر خیلی خوب و حرف گوش کنی بودم

اما فقط این یه سال اصرار کردم ببینینش ، دیگه مادرم انقدر اعصابش خورد شده که ضربان قلبش بال رفته و از چشم من میبینه ، از طرفی نمیتونم از اون اقا دل بکنم 

اون بنده خدا هم گفته باید حرفتو به مادرت بزنی و ایلا نمیشه تا کی همینجوری ادامه بدیم 

هیچ کسی و ندارم  کمک بگیرم 

درد و دل کنم ، همش تو خونه هستم دیگه 

من یه دختر سطح بالا بودم با کلی ارزوهای بزرگ 

هرچی هم مشاوره رفتم کمکم نکردم تا حالا چند میلیون هزینه کردیم ولی بی فایده است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون اقا نمیتونه بره محل کار پدرت و مردونه حرف بزنن؟ یا بزرگتری رو بفرستین با خانوادت صحبت کنن؟

شما مجرد ی ؟

الان 2 ماه از  زنگ زدنش به خانوادم میگذره ، تو این دو ماه میخواست به پدرم بزنگه من نزاشتم   

الان نمیدونم باید چیکار کنم ؟

چه بهانه ای بیارم بگم باهام تماس داشته 

چون بفهمن جوابشو دادم ناراحت میشن

البته همکار مشترک با این اقا دارم که هنوز باهاشون در ارتباطم

منم مثل شما پسری دوست داشتم ولی خانواده برای ازدواج مخالفت کردن همه چیز تموم شد گذرزمان باعث میشه برات عادی بشه ولی هیچ وقت فراموش نمیشه.

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........
منم مثل شما پسری دوست داشتم ولی خانواده برای ازدواج مخالفت کردن همه چیز تموم شد گذرزمان باعث میشه بر ...

الان متاهلی؟

خودت تمومش کردی؟

خیلی سخته نمیتونم  با خودم کنار بیام تمومش کنم 

به نظرم این عملی کردن تصمیم از بعدش سختتره

نه متاهلم.بذار زنگ بزنه.اینجوری تکلیفتون مشخص تره

ممنون عزیزم 

ولی میترسه زنگ بزنه بگه بعد 2 ماه دوباره برا چی پیدات شد؟

اون اقا  از من میخواد که به مادرم بگم یه ماه پیش بهم پیام  داده منم گفتم مادرم مریض شده 

اونم گفته پس چند وقت دیگه میزنگم 

به نظرت کار درستیه اگه این حرف و به مادرم بزنم ؟؟

چون گفتم دیگه بهم پیام نداده 

میترسم دوباره عصبی شه 

اون اقا میگه چه دوست داشتنیه که نمیتونی به مادرت بگی بهم پیام داده   

الان متاهلی؟ خودت تمومش کردی؟ خیلی سخته نمیتونم  با خودم کنار بیام تمومش کنم  به نظرم ا ...

مجرد هستم.ما۵سال باهم بودیم وهدف مون ازدواج بود دو نفری تصمیم گرفتیم که دیگه تموم کنیم.

ممنون عزیزم  ولی میترسه زنگ بزنه بگه بعد 2 ماه دوباره برا چی پیدات شد؟ اون اقا  از من می ...

نمیدونم والله درسته یا نه که بگی .به مادرت بگو دوسش داری و فراموشش نمیکنی.اگه قصد ازدواج دارین واقعا بگو تا اخر عمرت تو خونه میمونی ولی فقط اون تو دلته

من همین یه دونه ام!
مجرد هستم.ما۵سال باهم بودیم وهدف مون ازدواج بود دو نفری تصمیم گرفتیم که دیگه تموم کنیم.

خیلی سخته 

من اخه انقدر داغونم  و اعصابم بهم ریختست

به بیچاره گیر میدم همه ی دوست داشتنت همین بود ؟

خیلی سخته  من اخه انقدر داغونم  و اعصابم بهم ریختست به بیچاره گیر میدم همه ی دوست داشتنت ...

وقتی خانواده مخالف هستن ولی دلیل منطقی هم داشته باشن باید قبول کرد که این ازدواج به صلاح نیست.