2777
2789
عنوان

جراحی عقل

168 بازدید | 27 پست

برای شما چقدر زمان برد جراحی؟ و حین جراحی دردم متوجه شدید؟ مال من یک ساعت وقت برد کلیییی هم درد کشیدم اخرم با ی چیزی مثل انبردست نصفش کرد تا درش اورد دکترم متخصص نبود ولی از این دوره دیده های خارج کشوری بود 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جراحی خود عقل؟؟؟؟

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.

اگه دندون عقل نهفته ای که هیچ علامتی از درد و... نداره ولی دکتر میگه نیاز به جراحی داره جراحی نکنیم چی میشه؟

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

فک کنم متخصص میرفتی بهتر بود 😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز