2777
2789
عنوان

کیا کنکوری ان

178 بازدید | 26 پست

این روزای وسط سال اصلن حس خوندن نیس من که واقعادحس خوندنم رفته نمیدونم چیکار کنم شما ام همینجوری این    

همیشه مهربان خواهم ماند                             حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند.                            من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...  

برو تاپیک کنکوری های درس نخون من. رو ببین .منم کنکوری ام .امروزروز اولع شروع کردیم دور هم باشیمو بخونیم 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو تاپیک کنکوری های درس نخون من. رو ببین .منم کنکوری ام .امروزروز اولع شروع کردیم دور هم باشیمو بخو ...

وای بهم انگیزه دادی     خخ الان میرم

همیشه مهربان خواهم ماند                             حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند.                            من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...  
منکه سومین روزه هیچی نمیخونم

من دو ماهه رد دادم  

منتظری حست بیاد تا بخونی   

باید بخونی تا حست بیاد   

این یه قانونه عزیز فقط انجامش بده تا شارژ شی 

از ساعت کم شروع کن ثابت نگهش دار   

هفته ای یک ساعت اضافه کن 

بازه های زمانی تو خرد کن اول راه لازم نیس دو ساعت پا درس باشی بگو نیم ساعت میخونم چون واقعا نیم ساعتو میشه خوند نیم ساعت نیم ساعت جمع کن رو هم انرژی بگیری 

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !
منتظری حست بیاد تا بخونی     باید بخونی تا حست بیاد     این یه قانونه عزی ...

میدونی همش به این فک میکنم دور اولم هنو تموم نشده سال میره کی ب دور دوم برسم چون من با دور اول نمیفهمم بعد که ب اون موضوع فکر میکنم فقط افسردگی میگیرم  

میدونی همش به این فک میکنم دور اولم هنو تموم نشده سال میره کی ب دور دوم برسم چون من با دور اول نمیفه ...

جااان ! ؟

همین الان باید تو برنامت مرور داشته باشی یعنی حتی یک روز هفته مخصوص مرور کل هفتته ! 

منتظری دور اولی تموم شه که معلوم نیس کی تموم میشه همه مطالب به عمق ۲۰۰ متری ذهنت ته نشین شن بعد دور دوم میخوای از عمق ۲۰۰ متری بکشیش بالا ! 

الان باید رو آب نگهش داری نذاری بره پایین !

مرور زیاد تست زیاد همینو بس 

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !
جااان ! ؟ همین الان باید تو برنامت مرور داشته باشی یعنی حتی یک روز هفته مخصوص مرور کل هفتته !  ...

اون مرورو اره ولی بازم کمه 

جااان ! ؟ همین الان باید تو برنامت مرور داشته باشی یعنی حتی یک روز هفته مخصوص مرور کل هفتته !  ...

برنامه مرورتو میگی ابجی

برنامه مرورتو میگی ابجی

ساخته من که نیس 😁 از یه مشاوره اگه خواستی باید بگردم لینکشو پیدا کنم