2777
2789
عنوان

جفت سرراهی

132 بازدید | 11 پست

من هفته ۱۹ بارداری ام دکترم گفت جفت پایینه اگه تا آخر همینجوری باشه نمیشه زایمان طبیعی کنی میگه شایدم به مرور بره بالا ، کسی بوده اینجوری باشه ؟

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم. استراحت کامل داشتم. به مرور کشید بالا. ولی از اول میخواستم سزارین شم. 

من طبیعی میخام چون مرخصی بعد زایمانم خیلی کمه امیدوارم مال منم بره بالا

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
بله من بودم ماه پنجم رفت بالا

من الان تو ماه پنجم دیگه یعنی ازین به بعد امیدی هست بره بالا ؟

زیاداستراحت کن وقتی میخوابی یه چیزی بزارزیرزانوهات

تا ۵ بعدازظهر سرکارم ولی همیشه نشستم 

من بودم نرفت ولی سزارین شدم

😭😭😭😭

عزیزم همین که تاپیکت رو دیدم پریدم توش

ببین حالا زایمان برات مهم نباشه.اول سلامتی بچه

اصلااااااااا این کارایی که میگم نکن تا خدایی نکرده مثل من نشی😔چون منم همش میگفتن جفتت پایینه و نمیتونی زایمان طبیعی داشته باشی،همین.وقتی جفتم کنده شد و افتادم به خونریزی تازه گفتن باید مواظب میبودی،خدا ازشون نگذره.

انشاالله بالا بره ولی دونستن این نکات مهمه

استراحت کن و اصلااااااااا نباید بهت فشار بیاد.

پله و سر بالایی رفتن خیلی مضره واسه جفت سرراهی.

اصلاااا خونه تو جارو نکشششششش.پیاده دوی تو کمتر کن.تا میتونی سوار ماشین نشو.آروم آروم حرکت کن.اصلاااااا سریع از جات بلند نشو و در کل تکون شدید یا ناگهانی به خودت نده چون خدایی نکرده جفتت کنده میشه.نزدیکی هم ممنوع.

عزیزم همین که تاپیکت رو دیدم پریدم توش ببین حالا زایمان برات مهم نباشه.اول سلامتی بچه اصلااااااااا ...

مرسی عزیزم که گفتی حالا من شاغلم هستم جالبه دکتر هیچی بهم نگفت که آیا خطرناکه یا نه فقط گفت نمیتونی زایمان طبیعی کنی 

مرسی عزیزم که گفتی حالا من شاغلم هستم جالبه دکتر هیچی بهم نگفت که آیا خطرناکه یا نه فقط گفت نمیتونی ...

خواهش میکنم عزیزم.دقیقاااااا هم دکتر خودم،هم دکتر سونو،هم مرکز بهداشت هر سه شون فقط گفتن نمیتونی طبیعی زایمان کنی همییییین.ولی وقتی افتادم به خونریزی همه ریختن سرم که چرا این کارو کردی و چرا اون کارو نکردی و کلا توصیه هایی که بهت گفتم.منم گفتم خوب من از کجا باید میدونستم که اینجوریه میگفتن خودت باید میدونستی و رعایت میکردی😐😤.خاک تو سرا نمیدونم چرا دکتر شدن وقتی حوصله ی دو تا توصیه رو ندارن.دوستانه میگم رعایت کن تا خدایی نکرده بعدا حسرت نخوری.انشاالله به سلامتی نی نیت بیاد بغلت❤