2777
2789
عنوان

قسم.خوردن.الکی

2912 بازدید | 19 پست

سلام.حالم.خیلی بده شوهرم.یه حرفی رو به مادرم زده بود بعد خواهرم.گفت چرا این حرفو زدی گفت اگه.گفته.باشم دورازجون.دورازجون.پسرم.بمیره حالا گفته.بوداین حرفو بعد بهش گفتم چرا این حرفو.زدی خیلی نگرانم.واس پسرم.صدقه انداخت.گفت خدایا دیگه.تکرار نمیشه ب نظرتون.خدامیبخشه 😢😢😢😢😢😢😢 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بله
12
92%
بله
1
7%

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میشه بگین.چکارکنم

چقدر شوهر آشغالی داری ببخشید ها ولی آدم برا قسم راست دلش نمیاد بگه بچم بمیره 

نترس هیچی نمیشه خدا رو چی دیدین؟ براش صدقه بزار کنار و از قول من بهش بگو اگر یبار دیگه اینجور بگی خودت بمیری 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خدا الرحم الراحمینه این حرفاچیه مگه به بزرگیش اعتقادنداری . به شوهرت بگو توبه کنه 

چ طوری؟گفت ببخش خدایا غلط کردم.دیگه.تکرار نمیشه واس پسرمم.صدقه انداخت.😢😢😢

میشه بگین.چکارکنم

خودت میگی توبه کرده دیگه عزیزم

خدا غفار الذنوب هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بخدا انقد غرزدم.گفتمِگوه خوردی بچه رو وسط اوردی 

شوهر منم اولا سر چیزای مسخره همش قسم خدا و قرانو میخورد

اخه تو خونواده بیشرفش خعلی قسم ب دروغ میخورن یبار یه دعوای درست حسابی کردم و قهر کردم دیگه از اون ب بعد قسم نمیخوره

مادرشوهرم قسم میخوره میگه بچمو (اسم پسر کوچیکش)کفن کنن اونم ب دروغ قسمش😐تا حالا بچش هیچ مرگیشم نشده

نگران.نباش

سلام ملیکم
خودت میگی توبه کرده دیگه عزیزم خدا غفار الذنوب هست

اره گفت خدایا غلط کردم.انشالله دیگه.تکرار نمیشه انشالله خداببخشه سرپسرم.هیچ.بلا نیاره 😢😢😢😢🙏🙏🙏🙏🙏

اره بهش گفتم.دیگه.نبینم.گوه خور 

خدا خیلی بزرگه ولی یه وقتاییم بنده هاشو ادب میکنه 

خب بگو آخه مرد گنده از جون ننت مایه بزار آخه بچه؟ چطور دلش اومد؟ من تا شوهرم میخواد قسم جون منو بخوره میگم جون مادرتو قسم بخور از من مایه نزار

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خدا خیلی بزرگه ولی یه وقتاییم بنده هاشو ادب میکنه  خب بگو آخه مرد گنده از جون ننت مایه بزار آخ ...

خودمم ی بارقسم.خوردم رو بچه ام.دروغ اومدم.انقد گریه کردم.قرار خوندم.گفتمِخدایا من نفهمی کردم توببخش منو از اون ب بعدقسم.روپسرم نخوردم.