2777
2789
عجب ادمایی هستن اینا 

اصلا تعلیق و این چیزاشون بی حساب کتاب... اصلا درست رسیدگی نمیکنن

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من روکه اصلا به درخواست هام توجه نمیکنن ولی مال شماروشاید توجه کنن،چون سیاسی نبوده، نمیدونم نا ...

سلام عزیزم کاربریتون فعال شد لطفا رعایت کنین از این به بعد برای سایت مشکل درست میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اصلا تعلیق و این چیزاشون بی حساب کتاب... اصلا درست رسیدگی نمیکنن

سلام عزیزم کاربریتون فعال شد لطفا دیگه تاپیک هاتون رو با گزارش حذف نکنین فقط تو تاپیک حذف لینک بدین اگر حذف بسته بود خیلی خیلی ضروری بود تو یکی از تاپیک های من لینک بدین

سلام عزیزم کاربریتون فعال شد لطفا رعایت کنین از این به بعد برای سایت مشکل درست میشه

عههه،واقعا،ممنونم نینی یارجون،خداخیرت بده،

حالا چه جوری برم توکاربری قبلیم بااون تونینی سایت باشم ؟

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  
عههه،واقعا،ممنونم نینی یارجون،خداخیرت بده، حالا چه جوری برم توکاربری قبلیم بااون تونینی سایت باشم ؟

از این کاربری خارج بشین بعد که سایت رو باز میکنین ورود رو بزنین

بعد شماره و رمز اون کاربری رو بزنین

از این کاربری خارج بشین بعد که سایت رو باز میکنین ورود رو بزنین بعد شماره و رمز اون کاربری رو بزنین

نینی یارجان،مشگل اینه نمیدونم چه جوری خارج شم،تو کدوم قسمت بایدبرم،اطلاعات کاربری برم؟

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  
نینی یارجان،مشگل اینه نمیدونم چه جوری خارج شم،تو کدوم قسمت بایدبرم،اطلاعات کاربری برم؟

اون بالا نی نی سایت من بزنین بعد خروج رو بزنین همون جا کع عکستون هست بزنین روش

2790
2778
2791
2779
2792